• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Przesadzenie prosze o rady

Wyszukiwarka Forumowa:

ochman

Well-known member
Buchów
0
wynikla sytuacja ze musialem przesadzic rosliny wiec to zrobilem i jak je przenosilem na 2 miejscowe to juz listki poopadaly i wgl zaczynala ona kwitnac ... podsypalem ukorzeniaczem , dolomitem i podlalem woda z plantonem jak myslicie da sobie rade ma z 1.60 jest to passion ? dajcie mi jakies rady co moge teraz zrobic zeby wyszla jakos z tego.pozdrawiam

LoneRanger

Well-known member
Buchów
0
jeśli zrobiłeś tak jak mówisz i nie uszkodziłeś bardzo korzenii to zrobiłeś dla niej max co mogłeś,

może poza tym, że powinieneś podlać woda z nawozem ph 6,3 a nie jakimś wywarem z dolomitu

wynikla sytuacja ze musialem przesadzic rosliny wiec to zrobilem i jak je przenosilem na 2 miejscowe to juz listki poopadaly i wgl zaczynala ona kwitnac ... podsypalem ukorzeniaczem , dolomitem i podlalem woda z plantonem jak myslicie da sobie rade ma z 1.60 jest to passion ? dajcie mi jakies rady co moge teraz zrobic zeby wyszla jakos z tego.pozdrawiam

ochman

Well-known member
Buchów
0
znaczy z tym nieuszkodzeniem tych korzeni to nie byl bym taki pewien...

znajomyy

Well-known member
Weteran
Buchów
0
ja tez przesadzałem swoja 1.5m roślinkę uszkodziłem jej korzenie i się ładnie przyjeła

Muminhm

Member
Buchów
0
ja swoje jak przesadzałem to po 10 minutach były w ziemi a mimo to liście już były "sflaczałe" ale się przyjęły normalnie więc poczekaj max tydzień i wszystko powinno być jak wcześniej

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół