• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Przesyłka z wysp

Wyszukiwarka Forumowa:

majlou

Well-known member
Buchów
0
Siemanko. Sprawa jest prosta chodzi o wysył paczki z uk z pewną zawartością ;). W pierwszym planie była wysyłka normalnym przewozem paczek u polaka, lecz doszło tu to gdyby ktoś nasterował lub kontrola ktoś zaczeka na mnie przy odbiorze paczki i mnie trzasnął. Jak to zrobić doradźcie, paczkomat ?

G

Gość

Guest
Zależy co wysyłasz , jak zioło to daj se na luz, niewarte kłopotów i ryzyka.jak pestki lub coś innego to luzik.

420000000

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Zależy co wysyłasz , jak zioło to daj se na luz, niewarte kłopotów i ryzyka.jak pestki lub coś innego to luzik.
Mój znajomy zamawiał 5G haszu z SilkRoad, tylko nie z UK a Francji, doszło bez najmniejszego problemu: )
Kwestia zapakowania, tak mi się wydaje.

Ale generalnie ryzyko dośc duże podobno.

majlou

Well-known member
Buchów
0
jakieś podpowiedzi dot. pakowania ?

wierz mi że warte kłopotów, to co oni tam mają jest nie porównywalne z tym co u nas

G

Gość

Guest
Jeśli to baka to wystarczy zamknąć ją próżniowo i jest ok (jak zamawiałem z Silk Road to z Afryki tak dostałem). A inne rzeczy możesz wysyłać śmiało :)

Ahmed92

Well-known member
Buchów
0
niech ten ktos co ci bedzie wysylal kupi maszynke do pakowania prozniowo koszt okolo 50f na ebayu po spakowaniu ziola powiedz myu zeby to owina w kilka kartek a4 i wyslal to to ciebie poleconym w kopercie babelkowej gwarantuje ze dojdzie na 99% bo rowniez zamawialem z SR kilkanascie razy i w wiekszosci tak spakowane do mnie przychodzilo

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół