nasiona marihuany

Przeszczał

Wyszukiwarka Forumowa:
D

delete

Guest
Witam....
No wiec dzisiaj, przed 6 godzinami, (11:30) paliłem z ziomkami... Ziółko miało taki samk dobry, i prawie nie gryzło... Było mocno zmieszane z tytoniem... paliłem z fifki, odrazu do płuc łądaowałem
i po spaleniu ćwiartki na 2 nic nie czulismy... Wstałem i nagle srruuu nic nie widze, mrowiewnie i zimno w calym ciele, nie moge sie ruszac.... zygam, probuje si eporuszyc to tak nie dobrze ze znowu zyg, pkolega przywiozl wode, napiłem sie etc. tprzeszło trcohe, przywiezli mi rogale i dobrze bylo, faza dobra sie wkrenciła ;d ale musiałem juz isc (14:00) do domu ; o wpadlem, zjadłęm, co sie dało i zasnołem, obudziłęm sie teraz ;d

Dlaczego mnie tak siekło? czy to taby tak silny towar? zawsze musiałem spalic \ponad ćwiartkę sam żeby dobra faza była, raz spaliłęm 0,5 i nie szczeliłęm jak teraz ; o dodam ze paliłem na pusty żołądek, czy to moze dal tego?

drjoint7

Well-known member
Weteran
Buchów
0
chyba slabszy dzien albo poprostu dobrze weszlo ja raz maielm tak ze spalislimy bata na 3 i potem 0.7g z fajki wodnej wtedy pierwszy raz palilem ztego przyzadu po jakiejs godiznie od tego spawnalem soboe a wczensiej lekkie drgawki pocenie sie itd a potem jak jsuh paliklem to samo ziolo w wiekszej ilosci np 1.5g w 3 to bylo dobzre ale bez takich rzeczy

Apollo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
nei rozumiem ludzi ktorzy jaraja z tytoniem pozygales sie po tytoniu prosteee tytex to scierwo przyszlsoc to czytse nabite szklo elo :thumright:

drjoint7

Well-known member
Weteran
Buchów
0
w tym jes ch*j prawdy pamietam jak zaczynalem jak palilismy z tytoniem to myslalem z emnie rozpieroli odsrodka a jak ubilismy czyscioche to czule takie leciutki buszki a jak zamykalem oczy to jakby mnie unosilo kozacka sprawa :)

D

delete

Guest
nom, ale czysciocha 0,5 troche malo wychodzi... u mnie 2 lufki srednio nabite albo 1 lufka mocna i 2 dupki ; o

Dzisiaj czuej się lepiej, i troche więcej pamietam...
To było tak ze jak wstałem, wydawalo mi sie ze lece w góre cały czas jak bym wstawał... Potem mrowienie w claym ciele, pocenie sie, baldy jak sciana, telepawki, przeszywający boł kręgosłupa i upadłem, nic nie widziałem, cisnienie jak bym miał wybuchnąc, potem mnie tak zamulało jak sie patrzylem w jedeno miesjca, ajk ruszalem nawet palcem to odrazu na zyganie mnie bralo
potem (około 13:00 przeszło, a zaczeło się o 11:00) miła faaz która trwała do 19:00 ; o 8H...

Apollo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
ojej to masz nedze ja polowki po 5 5,5 6 gal dostaje i to spalam na dwie zabitki do cwiarkti to bym zasiadl chyba po pol roczn :thumleft: ej przerwei hehe :king:

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
tytoniu z ziolem nie oplaca sie palic, ja jak raz palilem jointa pelnego tytoniu ledwo co ziola bylo, to takie mialem zawroty glowy ze nie moglem prosto chodzic;]

D

Di-O

Guest
Shogo napisał:
jointa pelnego tytoniu ledwo co ziola bylo

o ile wiem to sie nazywa blunt :p

a w joincie jest only grass no i niektorzy dodaja troche tytoniu zeby lepiej spalalo ;]

Ghonox napisał:
Było mocno zmieszane z tytoniem... paliłem z fifki, odrazu do płuc łądaowałem
i po spaleniu ćwiartki na 2 nic nie czulismy... Wstałem i nagle srruuu

tytex Cie tak zmulil ;p a po drugie czasami na trzezwo jak sie za szybko wstanie to sie robi ciemno przed oczami ;p a tutaj niedotlex mozgu i miales co mialem :p

D

delete

Guest
blunt to joint zrobiony z liscia tytoniu zaiast bibułki (taki lisc 6zł w auchanie ksoztuje).
Joint to z papierku

weed

Well-known member
Buchów
0
racja racja zioło z tytoniem w fifie to nie jest dobra para. Szkło śmierdzi bania chu**wa i smak w ustach bleee. Ja tam wole spalić stuffa a za chwile fajka :)

omg pełno tytoniu i mało zioła co to za wynalazek pierwsze słysze :scratch:
racja 3/4 fifki zioła + troszeczke tytoniu = :thumleft: ~~mNiam
Shogo to się przeeksperymentowałeś :)

[ Dodano: 2006-10-04, 09:48 ]
Ghonox teraz wiesz co się z czym je. Jak dodasz tytoniu do ziela, to nie podwyższa jego wartości a obniża i to bardzo. Do Hashu można dodać tytoniu ale bardzo mało.

battleangel

Well-known member
Buchów
2
Jaranie zióla z tyteksem to słaby pomysł, wogóle to po co? Tylko gorzej smakuje bo zabija smak czystego ziółka no i mniej satffu jest w lówce.
A może dostałeś jakies namaczane ziółko i od tego taka rekacja organizmu?

Pozdro ;)

Furrax

Member
Buchów
0
Czasem jak jest malo stuffu, to mozna dac troche tytexu zeby zamiast 2, wyszly 3 lufy, ale jak sie da wiecej to jest beznadziejnie. Wczoraj po takich blantach z 3/4 tytexu zygalem o 2 w nocy ;/

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
ta.. teraz piszcie kto jeszcze rzygal po tytoniu... watpie zeby tyton tak zmulil. Jakby tytex mulil to nie daloby sie papierosow palic wogole. ch***wi jestescie.

drjoint7

Well-known member
Weteran
Buchów
0
kiedys zawsze palilem z tytoniem a tylko raz zygalem i nie od tytexu tylko od ziela bo mna tzresla nie moglem sie utzryamc bylem blady jak sciana az wkoncu zyglem rozumiem jakbyus n ie palil nigdy tytexu i zpalil 20 na raz to bys sie zzygal ale tak nie ma opcji

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół