• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Przewóz dab pena strefa shengen

Wyszukiwarka Forumowa:

ufffy

New member
Buchów
0
Siema ryje
Przewoził ktoś dab pena w strefie shengen, pieski to wyniuchają w razie rutynowej kontroli ?
( jadę autem)
na narty za granicę i wolę wiedzieć nie widzi mi się brać topa wolę daba wygląda jak jednorazowka z nikotyną. Ma ktoś jakieś doświadczenia, podzielcie się

Manso

Hodowanie rąk nie brudzi
Buchów
1,166
Przejedziesz bez zająknięcia. Nikt tego nie kontroluje tak naprawdę

saume

Well-known member
Buchów
226
A kiedy ostatnio kontrole na granicy z psem widziałeś?

Na granicy z Niemcami masz wyrywkowe kontrole. Mnie w zeszłym roku sciagneli na kontrole, ale byl luz. Jak beda mieli podejrzenia, to zawsze moga wyciagnac psy z auta i obwachaja Ciebie. W okolicach granic kontroluja celnicy a oni maja wieksze prawo od normalnej policji. Jezeli chcesz koniecznie to brac ze soba, to bym bral opcje polkniecia szybko tego daba jakbys zjezdzal na bok do kontroli.

Eko

997
Weteran
Buchów
23,594
Odznaki
13
Pójdziesz siedzieć, pytasz o jednego pena? To z penem w dupie bym to zrobił bez problemu, myślę że psy nie wyczują

JimmyCzuuu

Respekt czuje przed naturą
Buchów
3,890
Szwajcarzy lubią wyciągnąć dosłownie wszystko z samochodu ;)

ufffy

New member
Buchów
0
Szwajcarzy lubią wyciągnąć dosłownie wszystko z samochodu ;)
O to ciekawe 👌

Pójdziesz siedzieć, pytasz o jednego pena? To z penem w dupie bym to zrobił bez problemu, myślę że psy nie wyczują
Tak jeden, też mam tak myślę że bez lipy ale byłem ciekawy piesków.
Na granicy z Niemcami masz wyrywkowe kontrole. Mnie w zeszłym roku sciagneli na kontrole, ale byl luz. Jak beda mieli podejrzenia, to zawsze moga wyciagnac psy z auta i obwachaja Ciebie. W okolicach granic kontroluja celnicy a oni maja wieksze prawo od normalnej policji. Jezeli chcesz koniecznie to brac ze soba, to bym bral opcje polkniecia szybko tego daba jakbys zjezdzal na bok do kontroli.
Łykanie daba nie brzmi dobrze xD 😆

Przejedziesz bez zająknięcia. Nikt tego nie kontroluje tak naprawdę
Dzięki za odp 👌

Mi osobiście zdarzyła się jedna w Norwegi 3 lata temu , tylko że to było samolotem, a nie autem jak w powyższym przypadku.
Jeszcze mojego ziomka we wrześniu spotkała kontrola na granicy nl-de mieli pieski a kolega szybko polknal. Także tak zdarzają się.

SCuN

Haszzzysz Buuzzz
Obsługa forum
Administrator
Buchów
1,637
@ufffy staraj się odpowiadać w jednym poście, robisz dodatkową i niepotrzebną robotę moderatorom. Potem trzeba te posty łączyć, bezsensu pisać 5 postów pod sobą...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół