• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Przewrócona doniczka

Wyszukiwarka Forumowa:

Lolec

Well-known member
Buchów
0
Siema,

moje 3 Dziewczynki mają od zasadzenia 5 dni, dzisiaj przed wyjazdem schowałem je na wieczór do garażu, pojechałem nad jezioro (złapała mnie straż leśna za rozpalenie ogniska i wjazd w miejsce niedozwolone), a kiedy wróciłem moje krzaczki leżały na podłodze, zasypane ziemią z doniczek. Wziąłem ziemię ogrodniczą, pomieszałem z dolomitem(nie miałem nic więcej przy sobie) i rozsypałem do doniczek, korzenie miały na oko jakieś 4-5cm, palcem zrobiłem głębszą dziurkę, włożyłem korzenie, zasypałem i podlałem.
Pytanie czy wszystko będzie dobrze i czy muszę się martwić/smucić/denerwować ?

Peace:zjarany:

K

KEFIR

Guest
Pytanie czy wszystko będzie dobrze i czy muszę się martwić/smucić/denerwować

Smucic sie nie powinienes, martwic na zapas tez nie. A denerwowac sie sam na siebie bedziesz za jakis czas.

buch123

Well-known member
Buchów
0
Jeśli nie opadły w dół to raczej nie musisz. Ja uszkodziłem korzenie przy przesadzaniu ale na szczęście roślinka wyszła z tego stresu. Daj najlepiej jakieś foto wtedy będzie można coś więcej powiedzieć.

Samar

Well-known member
Buchów
0
Bądź dobrej myśli może się zregenerują. Mi ostatnio też się wysypały ale na moich oczach są zdrowe i nic im nie dolega. Powodzenia

Lolec

Well-known member
Buchów
0
zdjęcia moich nieszczęsnych auto bluberry:

chyba podrosły trochę od wczoraj, dzisiaj spryskałem trochę wodą i mają za***iście dużo słońca

Peace

G

Gość

Guest
Wyglądają dobrze wg mnie. Jakby się coś uszkodziło poważnie, to już dziś by były efekty.

Samar

Well-known member
Buchów
0
Dokładnie dosyp im ziemii koniecznie nic im nie powinno być

rolnikk

Active member
Buchów
0
Moja roślinka gdy miala 4 dni także spadla z wysokosci ponad 1 metra na posadzke, wypadla calkowicie z doniczki i lezala obok z korzonkami na wierzchu. szybko ją podnioslem wsadzilem do doniczki ale trzeba to robić z wyczuciem, przysypalem ziemią troche mocniej podlalem, dziś ma juz prawie 90 cm (automat) i czekam na ścinke :)

Lolec

Well-known member
Buchów
0
Dzięki wszystkim :)
raczej nic się nie stało, pojawiają się nowe listki, a cała roślinka pnie się w górę ;)

Peace:spalony:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół