Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Siemka dzis przesadzałem moje panie na pole i po paru godzinach zaczeły liście więdnąć czy to narmalne ?? czy coś z nich będzie ?? ;( za przeproszeniem sory ze zakładam new temat.
Siemka dzis przesadzałem moje panie na pole i po paru godzinach zaczeły liście więdnąć czy to narmalne ?? czy coś z nich będzie ?? ;( za przeproszeniem sory ze zakładam new temat.
podlales solidnie? ja podlewam w ch.j zawsze przy przesadzeniu. a i tak nieraz sie zbieraja troche.
ja mialem najlepsze efekty gdy je przesuszlem lekko (tak zeby lekko sucha ziemia byla) przed przesadzeniem i wtedy w mokra ziemie i zalac pozadnie.:spalony:
mogles tez upieprzyc korzenie a to juz ciezsza sprawa.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.