• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Przycianie - palenie

Wyszukiwarka Forumowa:

hiden

Member
Buchów
0
Witam. Przeszukiwałem forum oraz inne strony internetowe związane z moim zagadnieniem lecz niestety nigdy nie mogłem uzyskać odpowiedzi zgodnej z moimi oczekiwaniami. Mam nadzieje że tutaj dowiem się wszystkiego co mnie interesuje. Moim pytaniem jest czy liście które będę przycinał mogę potem wysuszyć i oddać w atmosferę w postaci dymu :) cz też nie posiadają w sobie siły kopnięcia ? czyli jedynie co mogę z nimi zrobić to zniszczyć ? Krzak mój ma 6 tygodni i jest to "chłopczyk".

Pali się same topy. Z liści to cie może głowa rozboleć ...

Ostatnią edycję dokonał moderator:
P

Phineash

Guest
Mysle ze maja jakas ilosc THC w sobie. Sam w tej chwili mam 1 uprawe , ale z wczesniejszego doswiadczenia wiem , ze w "sztukach" które kupuje nie są same topki , czasem zmielone liscie i czasem małe kawałki łodyk (niestety). I jakos mnie kopią te liscie łodygi i juz coraz rzadsza ilosc topków xD.

Specem nie jestem jak co , podzieliłem sie tylko swoimi spostrzeżeniami :D. Jak masz juz :harvest: to co Ci szkodzi sciac liscie , wysuszyc je i zmielic ?. Moze zrob taki test , z tej samej roslinki w jeden dziel upal sie samymi topami , na 2 dzien spróbuj samymi liśćmi ^^. A efektu co do 'haju' mozesz opisac na forum ;p

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół