akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Przycinać czy podwiązać?

Wyszukiwarka Forumowa:

Melon

Well-known member
Buchów
0
Witam wszystki, mam dylemat co zrobić z moimi krzakami dodam że jest to moja druga uprawa. Są to trzy dziewczyny
-Ayahuasca Purple
-Vanillia Cush
-Amnesia Lemon
Krzaki posadzone na początku na balkonie , z powodu braku słońca i funduszy zrobiłem amatorski growbox. Oświetlenie prowizorka 1x 60w i 1x 100w.
Dostawaly odrzywki na porost jak pamiętam firmy Hy-pro.
Box zrobiony z szafki dosyć spory a dziewczyny tak po rosły ze jest cały wypchany nie wiem co zrobić czy przyciąć czy podwiazac albo wywalić dwa i zostawic jednego.
Za wszelkie błędy dotyczące postu góry sory. I proszę o radę:)

D

DarkMessiah

Guest
pokaz fotki ja chce zobaczyc te twoja Ayahuasca Purple. Ktory tydzien maja. Fryzjer jak najbardziej przezedzic je. jak zawysoki to lamac :D jaki duzy ten box na te 3 panie ?

Melon

Well-known member
Buchów
0
Problem lekko, głowie Się z dodaniem zdj do wątku. Zdjęcie dodałem do swoje galeri, ale korzystam z tel i nie kopiuje mi linku:/

---------- Post Zaktualizowany 08:28 ---------- Data pierwszego postu 08:26 ----------

Po wyciągam je i porobie osobne zdjęcia:)

---------- Post Zaktualizowany 08:55 ---------- Data pierwszego postu 08:28 ----------

---------- Post Zaktualizowany 08:57 ---------- Data pierwszego postu 08:55 ----------

https://www.forum.haszysz.com/solarr/displayimage.php?pid=927049

D

DIABLO

Guest
oswietlenie 60w i 100w jakie żarówki???bo jezeli masz zwykłe to zmien i to szybko a rosliny masz jak to bywa z outem powyciagane nawet nie zaczeły kwitnienia jak mniemam po zdjeciu a po ustawieniu 12/12 jeszcze urosną i mozesz miec problem z wysokoscia .

podaj detale boxa wymiar i wtedy bedziemy myslec.

Melon

Well-known member
Buchów
0

---------- Post Zaktualizowany 09:15 ---------- Data pierwszego postu 09:13 ----------

BlackMen

Well-known member
Weteran
Buchów
2,767
Odznaki
1
świeć im teraz 12/12 to niebawem zakwitną daj więcej zdj

D

DIABLO

Guest
folia aluminowa serioooooo????zmien na zwykłą białą ogrodnicza lepszy efekt odbicia swiatła a jak sie juz upierasz to koc ratunkowy z apteki bedzie juz lepszy.Widze ze połamałes krzaka i dobrze a tak sie przyglądam tam chyba juz sie kwiaty zawiązują ????

jak najszybciej wy*** zwykłe zarówki i wsadz swietlówki o podobnej mocy lub wiecej i bedzie ok

Melon

Well-known member
Buchów
0
12/12 teraz pytanie czy mogę zrobić tak, że jedna godzina on druga off.
Pomysł niedoswiadczonego kolegi

---------- Post Zaktualizowany 09:25 ---------- Data pierwszego postu 09:19 ----------

Tak , folia zwykła a ogrodnicza folie kupię normalnie w zwykłych sklepach? Pierwsze słyszę.
Krzaki połamane bo liście się po przypalały.
Właśnie to że kwitniecia nie widać a miejsca brak brakowało około 10cm i będą dotykać sufitu

BlackMen

Well-known member
Weteran
Buchów
2,767
Odznaki
1
musisz świecic 12 i 12 ciemni jak sobie będziesz tak pstrykał światłem kiedy Ci pasuje to krzaki będą w stresie zaczną hermić lub inne takie i chu*nia będzie

Melon

Well-known member
Buchów
0

wymiary okolo 150x80

---------- Post Zaktualizowany 09:37 ---------- Data pierwszego postu 09:32 ----------

---------- Post Zaktualizowany 09:39 ---------- Data pierwszego postu 09:37 ----------

Ok czyli 12/12
A z tym 1/1 to głupie rady tych co się nie znają

D

DIABLO

Guest
nie wiem kim jestes ale wez sie za lekture forum zamiast zadawac pytania ,naprawde ty nie masz pojecia o podstawach które powinienes przyswoic na poczatku jak tylko założyłes konto na tym forum.

na forum posiadamy wyszukiwarke i wystarczy wpisac hasło i masz wiele studiowania przed sobą.

Melon

Well-known member
Buchów
0
Ok, zajmę się przyswajaniem lektury forum.

dnx

the jungle is massive
Buchów
6
Odznaki
1
Poczytaj dzial dla pocatkujacych to duzo Ci pomoze. Musisz miec teraz mocnijsze swiatlo jak zacznie kwitnac. Kup jakies cflki tylko cieplej barwie 2700k i trzymaj je blizej roslin. Podeprzyj czyms ta choinke i swiatlo 12/12 . Musisz tez dac jej teraz odpowiednie skladniki odzywcze aby mogl kwitnac.

R

rolnikdolpasz

Guest
Folia aluminiowa odbija światło poniżej 10%. Dobry jest odbijający mylar 90-95%, lub biała matowa farba 85-93%.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół