• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

przygotowywania na nowy sezon?????

Wyszukiwarka Forumowa:
L

lechowiec

Guest
nasionka:JACK HERRER SPECIAL i EARLY MISTY

JACK HERRER SPECIAL i EARLY MISTY

jest to dobry wybor??? czy te roslinki sa dobre pod Polski klimat??

jh.jpg
emisty.jpg

M

MILKA

Guest
EARLY MISTY sie nadaje jest bardzo niska i szybko dojrzewa tylko zę są małe zbiory 15-25g z roslinki ale jak byś ja zklonował to na outa same klony by Ci dały dobre plony!!

L

lechowiec

Guest
jest moze jakis lepszy nawozik od Biohumusa :?: i w miare tani ??

bo mam biohumus nawozik ale niewiem czy jest dobry do hodowli Out...

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
milka po***ało cie ? :D 15-20g? jak ty hodowac nie umiesz it yle amsz to nie moja wina... zwykle sie ma 100g z 1 na out...

MaoVi

Well-known member
Buchów
0
wojtus jak chcesz lepszy nawoz od biohumusa to zajrzyj na www.hemp.pl i sobie cos wybierz bo masz pare produktow przydatnych w okreslonej fazie hodowli ale ja bym ci polecal zwykly biohumus a hajs przeznaczyc przykladowo na nasiona.

(apropo pochwal sie swoja hodowla jak mozesz)

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
a znacie dobre roslinki ktore by wytrzymaly sezos letni w usa ( narmalny letni dzine w usa wynosi 30-35 celcjusza niekiedy jest 40, niekiedy jest 25) bo mama zamiar sie przygotowac na zbiory tylko nie weim czego kupic??

V

vodka_manyak

Guest
Przy takiej temperaturze ja zasadził bym jakąś silną odmianę indoor. Myślę że afghani lub orange bud były by dobre...

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Wszystkie odmiany out uwielnbiaja wielkie temperatury dochadzace do 40 stopni C ... one bardzo lubia takie temperatury takze bez obaw posadzilbym np jakas egzotyczna odmiane i mocna jak Swazi 15-20% thc srednio 500g z krzaka... za***ista odmiana i co najwazniejsze SATIVA :> hehe

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół