akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Przypał nad Wisłą - akcja policji

Wyszukiwarka Forumowa:

spokojnyrybak

New member
Buchów
0
Dzisiaj byłem na rybach nad Wisłą i byłem świadkiem akcji policyjnej. Spokojnie wędkowałem sobie od 5 rano a około 11 po cichu podeszła do mnie grupa ludzi - 4 osoby po cywilnemu. Wylegitymowali się i pytali co tu robię, sprawdzili kartę wędkarską, poprosili żebym pokazał co mam w plecaku i przeszukiwali krzaki obok. Na pytanie o co chodzi nie chcieli mi nic powiedzieć. Oddalili się po kilku minutach. Już i tak kończyłem połów więc za chwilę się zwinąłem i poszedłem za nimi. Kawałek dalej stało jakieś auto terenowe i van policyjny. Jeden człowiek niósł w rękach sporą czarną donicę z niewielką rośliną. Jeden z nich krzyknął do mnie " stój" , ale zaraz drugi powiedział żebym szedł dalej ( Chyba się kapnął, że już mnie trzepali) Prawdopodobnie odkryli jakąś plantację. Nie będę pisał gdzie to było dokładnie z wiadomych powodów, ale jeżeli ktoś miał czarne donice w rejonie Wisły, to niech lepiej uważa. Wydawałoby się, że to takie małe odludzie, krzaki, pola uprawne ... domy dopiero kawałek dalej a tu taka sytuacja. Sam się wystraszyłem. Dobrze, że nie mieli się do czego przyczepić.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół