nasiona marihuany

przypał-pomóżcie szybko!!

Wyszukiwarka Forumowa:
J

joykothc

Guest
witam , sytuacja wyglada tak,że miałem wczoraj mały przypał i dzisiaj sie teścik szykuje...
przedwczroaj spalilem malego kolka na 3 , wczoraj 2 bulety na 4(fakt faktem to tylko 2 buszki)przedwczoraj nic bomby , wczoraj cos tam czulem.no i za niedługo mam meć zrobione testy.
czy motywe z sola/kwaskiem cytrynowym jest skuteczny??(mam nasikać przy rodzicu , ale udałoby mi sei coś dosypać , w kwasek sie zapoatrzyłem ,przed godzinką jednna paczke zjadłem...wypiłem bro...i do tego zjadłem 11 talbetek witaminki c :p-zaraz mam zamir zjesc wit b żebty moje siki miały ten piekny złocisty kolor)
moge coś jeszcze zrobić żeby wyszedł negatyw?(odrazu mwie że testu nie moge w żaden sposb naznaczyc , bo jest w srebrku i starsza by sie skapła że otweirałem i coś kombinowałem-a to ona bęzie robić teścik)motyw z podmienieniem moczy też raczej nie wyjdzie.
TEST NZYWA SIE THC STRIP jest n zasadzie że do pewnej kreski trzba zamcozyc w szczochach , i jak sie pojawi jedna kreska to pozytyw jak dwie to negatyw-pisze bo moze ktos rozgryzl ten test

BŁAGAM POMOCY!!!

Gazometer

Well-known member
Buchów
0
kwasek cytrynowy masz dodać do moczu.Wez jakąś małą buteleczkę (np.taką po olejkach aromatycznych) wsyp tam troche kwasu,zalej wodą i noś w kieszeni.Gdy będziesz lał do sexi pojemniczka wlej tam trochę tego roztworu z kwaskiem.

[ Dodano: 2006-08-22, 10:36 ]
pozatym pij browary ile wlezie.

B

blancik

Guest
Podobno jak wypijesz kilka litrów czystej wody to pomaga, i to slyszalem nie raz wiec może dzialać.

G

-=gibonstyle=-

Guest
ale tej wody trzeba pić do.zaje.bania i jeszcze troche aż organizm będzie cały nawodniaony

B

blancik

Guest
Z tego co pamiętam, to po paleniu chyba trzeba bylo wypić litr , aby na drugi dzień calość byla nie wykrywalna, ale niewiem czy dobrze piszę, 80% mam pewności.

J

joykothc

Guest
Gazometer-thx wielkie za pomoc!
chciałem was uświadomić że niestety picie wody nie pomaga :/...(przynajmniej tak pisało w ulotce na teście-chyab , ni jestem tego pewien)opnieważ THC utrzymuje sie nie w płynach a w tłuszczu , daltego wypłukanie raczej nie jest takie łatwe...

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
skoro w tłuszczach, to musisz sporo się napocić, najlepiej ćwicząc... pewnie kilka godzin treningu i picia wody powinno pomóc :D.

lodzio

Member
Buchów
0
pij kwasek cytrynowy tak z 0.5 litra (dużu) potem szklanke mleka i idz ostro sobie pobiegać tak ile masz casu a na koniec browar z odrobiną wódki (mi po tym długim zabieku zawsze pomaga) :farao:

F

fersone

Guest
ja tam gdzies czytałem ze THC osadza sie w tkance tłuszczowej... wiec niewiem jak to sie rozpuszcza w alkoholu jak jest osadzone w tkance. Są takie opcje ze:
- to co sie wykrywa w moczu to wypłukuje woda... po kilku butelkach masz juz bezbarwny mocz... wtedy jak lejesz do taego pojemniczka to dodajesz kwasku cytrynowego i powiinno nic nie wykryc
- jesli masz test na krew to raczej nie ma sposobu
- jesli masz test na wykrywanie z cebulek włosów to tez nie da rady...

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
- jesli masz test na wykrywanie z cebulek włosów to tez nie da rady...
widziales kiedykolwiek taki test?

Cambridge

Well-known member
Buchów
0
Z tymi cebulkami to robią policjanci w USA, dlatego połowa ludzi w twz czarnych dzielnicach chodzi obcietych na pałe :p

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
Cambridge napisał:
Z tymi cebulkami to robią policjanci w USA, dlatego połowa ludzi w twz czarnych dzielnicach chodzi obcietych na pałe :p
pierwsze slysze
teraz sprowadze cie na ziemie... I TAK JESTESMY W POLSCE!

koksik31

Well-known member
Buchów
0
Ku*wa też mam przypał. Znaczy miałem tydzień temu. stara znalazla ospszęt do palenia, ale teraz cos starym od***alo i pojechali po testy. Tak wogule to chcieli mnie zabrać na krew ale powiedziąłem że pier**le i nigdzie niejade. Z tego co usłyszałem (podsluchałem) od nich to test kosztuje 30pln i jest na 3 narkotyki.Ostatnio pliłem 10 dni temu, przez te 10 dni codziennie po piwie i na osiemnastc bylem a więc dużo wódy.

Jeżeli to test z apteki to napewno niebędzie na krew. Jak myślicie wykarze mi coś?? ide teraz na browara, a nawet dwa. Jak starzy wrucą to najwyrzej powiem że jutro bo dzisiaj piłem.
Gdzieś kiedyś słyszałem że pomaga wlać najpierw mocz do prezerwatywy, a puźniej do pojemniczka. Prawda??

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół