akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Przypał z dillerem

Wyszukiwarka Forumowa:

Kutang_Pan

Member
Buchów
3
Siema wszystkim potrzebuję od was porady. Otóż diller od którego się zaopatrzam w MJ miał wlot na chatę. w akcji brał udział mój znajomy policjant który go przesłuchiwał. Dowiedziałem się
że sprawdzał jego telefon i w wiadomościach między innymi była moja korespondencja z nim. Podobno nie wchodził w naszą konwersację żeby nie robić mi przypału, a niektóre osoby które od niego brały, miały wlot na chatę. (Także uratował mi du*ę).
Mianowicie chodzi o to, że chciałem za niedługo przygotowywać się do outdoora, ale nie wiem czy jest sens wgl startować bo zastanawiam się czy mogę mieć wizytę smutnych panów na chacie w przeciągu jakiegoś czasu. Nie wiem jak wyglądają procedury przy takiej sprawie. Ale wiem że na pewno będą się kierować ilością zarekwirowanego tematu i danymi z jego telefonu i więcej osób będzie miało wgląd do tych wiadomości i zastanawiam się czy policja może wpaść jeszcze do mnie w odwiedziny. Co o tym sądzicie?

Edit: Jeśli umieściłem post w złym temacie proszę o przeniesienie go do odpowiedniego.

TęczowyMiś

Well-known member
Weteran
Buchów
822
Odznaki
1
W takim przypadku to ty lepiej se daj spokój żeby cokolwiek w domu trzymać jak out to se sadzonki podweguj gdzieś w polach... :) :) Co to za diler co wiadomości w telefonie zostawia, jakaś zwykła pała teraz będą ludzi ciągać żeby się na niego roz***ały przy okazji coś tam zawsze znajdą coś sie dowiedzą nowego itp:)

Ostatnia edycja:

Eko

997
Weteran
Buchów
24,551
Odznaki
13
Pies będzie zawsze psem, za kupno nic ci nie zrobią, a jak się przyznasz to jesteś konfiturą, nic ci nie mogą zrobić, nawet gdyby to niech se wjeżdżają do chaty a ty się pilnuj i tyle

Eko

997
Weteran
Buchów
24,551
Odznaki
13
Także uratował mi du*ę).
Mianowicie chodzi o to, że chciałem za niedługo przygotowywać się do outdoora, ale nie wiem czy jest sens wgl startować bo zastanawiam się czy mogę mieć wizytę smutnych panów na chacie w przeciągu jakiegoś czasu
A nie możesz tego kolegi psa się zapytać tyko nas? Ale kabaret

Kutang_Pan

Member
Buchów
3
A nie możesz tego kolegi psa się zapytać tyko nas? Ale kabaret
Mogę tylko nie miałem jeszcze okazji. Czemu uważasz, że pytanie was o opinie to kabaret? To forum między innymi od tego jest, dlatego szukam tutaj porady bo zapewne niejeden użytkownik tego serwisu był w podobnej sytuacji i mógłby udzielić mi jakiś informacji jak było u niego lub rzucić jakimś przemyśleniem.

Alfons

Well-known member
Buchów
620
Czego srasz po gaciach, nie handlujesz nie uprawiasz to co się bać.
Spytaj kolegi jak sprawa
Outa rub tylko ostrożnie

LampaUV

Well-known member
Buchów
520
Jestes niepowazny. Wiesz, ze jest duze prawdopodobienstwo, ze moga Ci wpasc na chate, a Ty jeszcze myslisz czy strzelic sobie w kolano.

Eko

997
Weteran
Buchów
24,551
Odznaki
13
forum między innymi od tego jest, dlatego szukam tutaj porady bo zapewne niejeden użytkownik tego serwisu był w podobnej sytuacji i mógłby udzielić mi jakiś informacji jak było u niego lub rzucić jakimś przemyśleniem
Od uprawy, porady prawnej do adwokata szoruj

Kutang_Pan

Member
Buchów
3
Myślę że sytuacja opanowana. Także dzięki panowie za wszystkie komentarze.

electric

Well-known member
Buchów
14
Zależy od wielu okoliczności. Jeżeli mieszkasz w mieście to daruj sobie. Jeżeli wieś to możesz spróbować jakiś out na automaty, żeby szybko to zebrać i w miare sprawnie wysuszyć oczywiście w ilości tyle co sobie. Tak czy siak już jakaś nić powiązania jest i musisz być ostrożny

spor

Heeeeeee
Weteran
Buchów
5,689
Odznaki
3
Tak z ciekawości, gdzie były pisane te wiadomości? Jakiś komunikator? Sms?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół