akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Przypał z LEŚNICZYM

Wyszukiwarka Forumowa:

hbsh

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Czy ktos mial moze kiedys jakis przypal z lesniczym na outdoorze? A moze z policja? Jaka jest szansa ze mi NIC nie udowodnia jesli zlapia mnie na spocie??????

Protektus

Well-known member
Buchów
0
O ile sobie przypominał to już było coś takiego poszukaj a znajdziesz POZDRO

B

blancik5

Guest
raczej na spocie jak cie złapią to im chyba nie nawkręcasz. dlatego trzeba sie patrzec kogo sie mija po drodze na spot. ja przy swoich jak je odwiedzam siedze 5 min na spocie:podlewam oceniam i odjezdzam :bounce:

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Ej, ale skoro jesteś na spocie to jak mogą ci udowodnić, że rośliny należą do ciebie?Przecież mogłeś je zauważyć przypadkiem. Co innego, jeśli namierzyli cię już kilka razy wcześniej na spocie. Po za tym baniak z wodą do podlewania jest grubo przypałowy w takiej sytuacji.

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Czujność to podstawa ... jeśli widzisz stanowczy przypał wywalasz plecak 15metrów daleko w trawę i wołasz " Reksio !!" i pytasz sie "czy widział pan mo że gdzieś tu mojego psa??" od razu wiadomo że szukasz psa a nie plantów :D dobry patent i sprawdzony ale nie w takiej sytuacji ale ogolnie ok.

C4

Well-known member
Weteran
Buchów
0
ja tam chodze na spote we dwoch. idziesz jeden po prostu przechodzi i obczaja, a drugi podlewa. mam jednego spota na ktorym jest zwiekszony przypal, ale minimalnie, a naprawde warto za takie cos.

B

blancik5

Guest
różnie z psami jest są też takie że albo ci coś dożucą do kieszeni podczas pyrania albo poprostu ktoś musi być winy więc pada na tego co przyn :bounce: ich jest

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół