• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Przypał z policją

Wyszukiwarka Forumowa:
G

Gość

Guest
Witam. Mieszkam w centrum miasta i mam problem. Mam uprawę domową i ostatnio zauważyłem, że policja lata śmigłowcami ok 2-5 nad ranem z TERMOWIZJĄ. Słyszałem, że paru moich typów już tak przy***ali, ponieważ wykrywają dużą ilość ciepła i wpadają na chatę. Jak temu zapobiec ? Jak maksymalnie zredukować wydzielane ciepło ? Co ku**a mam zrobić. Ostatnio latali nad moim mieszkaniem i się trochę boje. Krzaków jest 20 i ku**a boje się. Jakieś sugestie ?

Strusiu

Well-known member
Buchów
0
wypie**** wszystko za okno! Ale bajki z ta termo kto ci to powiedzial stek bzdur myslisz ze policja bawila by sie w smiglowce i kamere termo pomysl predzej rowerem by podjechal z tą kamerą przeciez mamy kryzys. Niewymiekaj jak masz za duzo watów w mieszkaniu to co najwyzej wscipski sasiad moze cie pod***ac. Pozdro

G

Gość

Guest
Może i przesadzam, ale na ch*j by psiarnia latała dzień w dzień nad samym ranem ku**a w te same miejsca ? Sąsiad mnie nie podpie****i ale ku**a sam nie wiem. Mam znajomego w policji, który też o czymś takim słyszał. Jaka ta folia ?

mazarpl

Well-known member
Buchów
0
napisalem folia diamond 100% odbija swiatlo i zabezpiecza przed termowizja

unnamed

Well-known member
Buchów
0
napisalem folia diamond 100% odbija swiatlo i zabezpiecza przed termowizja
gdzieś to wyczytał ... na qrwa zwykły prosty chłopski rozum folia sie nagrzewa i wtedy właśnie kamera termowizyjna ją widzi ... z tymi śmigłowcami i kamerkami niezła sciema ... chyba że mieszkasz nie w centrum miasta a w strefie przygranicznej ... ku**a ogarnijcie sie, zajmijcie hodowlą królików i nie siejcie popłochu ... nad moim łbem codziennie lata co najmniej 4 samoloty i jak mam dzieciaka na podwórku to macha jak po***any i widzą go bo "machają skrzydłami" ku**a ludzie ... przecież boiler, lodówka i kuchenka elektryczna mają wyższą temperature

mazarpl

Well-known member
Buchów
0
gdzieś to wyczytał ... na qrwa zwykły prosty chłopski rozum folia sie nagrzewa i wtedy właśnie kamera termowizyjna ją widzi ... z tymi śmigłowcami i kamerkami niezła sciema ...

poszukaj sobie .... wystarczy wpisac diamond 100% ale pewnie za ciezko :/

TheDarkSpecter

New member
Buchów
0
Prędzej ci wykryją tą plantacje przez okno lornetką niż tymi ich helikopterami. Zresztą skąd masz pewność że akurat te helikoptery mają termowizję?

unnamed

Well-known member
Buchów
0
Z tego co wiem to termowizja przez sciany nie dziala.
ooo kolejny gieniusz ...... :lol3:
nie wiem po ch*j odpowiadam na to pytanie ale .... izolacja termiczna typu steropian, wełna mineralna, wata szklana ....jak chcecie sie bawić to robić boxy z płyt warstwowych (blacha steropian blacha) lub betonu komórkowego - jak jeszcze obłozycie to steropianem i zakopiecie 3 m pod ziemią nie ma chu*a we wsi ...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół