• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Przypal na miejscowie !!! Krzaki powyrywane

Wyszukiwarka Forumowa:
Buchów
0
Siema opowiem wam co mi sie wczoraj przydazylo ,otoz udaje sie z kumplem na miejscowe zeby podlac nasze suczki , wiec idziemy na miejscow patrzymy sciezka troche wychodzona i nasrane nie wiedzielismy czy to kupka psa :freak:czy innego gada ,ale h*j idziemy ,doszlismy do plantow patrze *** jeden krzak wyrwany z doniczki i doniczka rozpie****ona,patrze resta tez (7 automatow) jednego wgl nie bylo , mowie do kumpla zbieraj to i wypie****amy stad szybko , wyszlismy niedaleko miejscowy , pod ulica zesmy polozyli krzaki
,podjechalismy drugi raz na motorowerze zabralismy krzaki , tyle dobrze ze byly wyrwane , ze nikt na kapy:yeahh: nie zadzwonil bo by juz nas mieli , ogolem nie ponieslismy wielkich strat , 1 krzak reszta tydzien przed harvestem:harvest: no i troche poplesnialego suszu co z tym zrobic ? nie jest caly poplesnialy tylko po czesci ?

Ogolem PEACE nie zycze nikomu takiej sytuacji :spalony:

Dziamdziak

Well-known member
Buchów
0
Tak wszyscy wyrzucają te topy spleśniałe, a nie można nic z tym zrobić? Metodą butanową olej zrobić to chyba pleśń nie zaszkodzi?

C

Cweluch

Guest
ja czytalem o water curring, tam byla wzmianka ze mozna go stosowac na splesnialych, ale tego nie robilem;] plesn won i tyle....

Placebo

Well-known member
Buchów
0
stary ja nie wiem kto normalny by się zachował tak jak opisałeś..
Najpierw nasrał na wejściu później roz***ał doniczke z plantem i wyrwał planta z resztą też zrobił porządek a jednego za***ał. Bez sens chyba ,że mieszkasz na zakładzie zamkniętym i sadzisz gdzieś w ogródku dla pacjentów..:crazy:
Nie gadam ,że to są dziki ale u mnie też często wygląda jakby człowiek wydeptał a później są różne inne ciekawe rzeczy wyglądajaće jakby ktoś był na spocie i sie nieźle zabawiał.. kiedyś wygrzebały mi 3 special skuny.. kiedy zasadzilem je na nowo to wpie****ily calkowici, na nastepny dzien nie było śladu po ss ;d

Monti

Well-known member
Buchów
0
może intensywny zapach przy końcówce flo dodatkowo drażnił jakieś zwierzątko i wszystko rozje.... :)

Mania

Well-known member
Weteran
Buchów
6
Sprzedaj i powiedz ze bluberry hhhehehe <lol>

Buchów
0
Na 100%nie zostało to zrobione przez zwierzęta ponieważ każdy krzak był wyrwany i rzucony obok doniczki , krzaki nie były obgryzione

Mania Sprzedaj i powiedz ze bluberry hhhehehe <lol>
Tam rosło blueberry :p :spalony:

G

Gość

Guest
Jest też ostatnia opcja, ostateczna opcja, ale mało prawdopodobna. Przylecieli kosmici, nawiązali połączenie z rasą ludzką i NASA. Mieszkają w Polsce i polują na sadzonki marihuany typ: BLUEBERRY. Wyczaili Twoją miejscówkę, zorganizowali atak, wy***ali krzaki, pobrali DNA, krzaki zostawili bo po pierwszym buchu nie smakowało im. Odlecieli na swoją planetę. Koniec<shiza>:spalony:

forumowa dziffka

Well-known member
Buchów
0
dałbym ci negatywa ale nie moge dawac, nie pisz nastepnym razme takich postów młody21.
a do autora ciesz sie ze ci nikt nie za***ał tych palntów bo nie było by jarania

EasySativa

Well-known member
Buchów
0
młody21( nie pal tyle albo zrób sobie przerwe ) , co się stało to się nie odstanie , JA wpajam taką jedną zasadę : nigdy nie płakać za towarem bo jak już płaczesz to wiedz że jest już coś z tobą zle (kumaci zrozumią ) nie ten sezon to następny , aa moja rada dla ciebie , zabieraj sie stamtąd

dzej dzej okocza

Well-known member
Buchów
0
znam typa który jest skinhedem , pewnego dnia pomykał sobie na grzyby natknął się na 20 krzaków po pół metra wszystkie roz***ał . U ciebie pewnie było to samo wpadł jakiś dałn ze zrytą głową i zniszczył twoje dzieło .

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół