• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

przypalone rośliny

Wyszukiwarka Forumowa:

_ganjafarmer_

Active member
Buchów
0
Witam mam problem mam w małym boxie 3 automaty z czego jedna przypaliła się dosyć mocno praktycznie wszystkie liście wiatrakowate zostały same takie małe co są przy topkach, są one bardzo małe mają z 15cm ale już kwitną mam je od jakiegoś miesiąca stały u mnie na parapecie w małych doniczkach bo nie miałem gdzie je posadzić i z kolegą złożyliśmy boxa u niego ale kolega u którego jest box zamulił się z włączeniem wentylacji i jak przyszedłem do niego to zobaczyłem że jest w nim z 50C i 0% wilgotności. Co mam z nią zrobić będzie jeszcze coś z niej wogule oberwać te suche liście one sie tak poskręcały i nie wiem czy nie będzie lepiej bez nich?

Papasmerf

Well-known member
Buchów
4
Zdjęcia... zostaw ją w dobrych warunkach pewnie sie odbije, pytanie tylko czy czasem się nie opłaca zacząć od nowa... .

how high

Well-known member
Buchów
0
he

Siemka.. to niezle:/ po pierwsze jak zaczynala rosnac temp. i sie przypalac drzewko to zostala zatrzyana produkcja kwiatow...I roslinka zaczela skupiac sie na schładzaniu SIEBIE I rowniez co do tych poskrecanych lisci to napewno przyczynila sie wilgotnosc wrzuc z 2 szmaty z woda i pojemnikami.. i zrob cos z powietrzem i bedzie gitarka ... :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół