akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Przyschnięte listki - przemarznięta czy czegoś brak?

Wyszukiwarka Forumowa:

johny009

Active member
Buchów
0
Witam.
No to tak, jest pewien problem posadziłem trzy roślinki z czego tylko jedna się jak na razie uchowała. Przedwczoraj każda z roślinek była zieloniutka(kiełki 5-6 dniowe) Wczoraj przyszedłem na spota, a tam dwie roślinki leżą całe uschnięte, a trzecia ma lekko przyschnięte listki dodam że w nocy temp była 6 stopni. I zastanawiam się czy to nie problem przemarznięcia. Dzisiejszej nocy temp była 10-12 stopni to wrzuciłem moją ostatnią roślinkę pod foliaka. Dzisiaj przyszedłem na spota zobaczyć czy wszystko ok i usychanie ustąpiło, ale listki dalej są lekko przyschnięte. Nie mam foto bo zepsułem telefon. Więc pytanie moje czy to od chłodnej nocy, czy czegoś im brakowało?

rudy10218

Well-known member
Buchów
0
hujowa ziemia ogarnij ph moze zta zimno i sie zestrewowaly

johny009

Active member
Buchów
0
Cóż. Trudno najwyraźniej kupiłem chujową ziemie w ogrodniczym.

P

Phineash

Guest
na worku z ziemia powinno pisac jakie ma ph . sprawdz.
jak nie to dolomitem

rudy10218

Well-known member
Buchów
0
bierz ja rure i przesadzaj ku**a 5 metrow dalej
wypie**** ziemie i sprawdz ph czym ja ku**a podlewasz

johny009

Active member
Buchów
0
Po co tak wulgarnie? Była w donicy, woda żywiec zdrój nie gaz z dodatkiem biohomusa. Mam jeszcze dwa nasiona, a co z nią to nie wiem jutro pójdę zobaczyć, ale podejrzewam że już padła. Po dzisiejszej wizycie na spocie roślinka uschła, a w ziemi znalazłem mrowisko, wraz z dużą ilością jaj, nie wiem czy to by jej przeszkadzało czy nie.

Ostatnia edycja:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół