nasiona marihuany

Psycho dopalacze

Wyszukiwarka Forumowa:
D

delete

Guest
Witam ,poszukuje jakiejś strony z psychodelicznymi tabsami z dopa najlepiej sprawdzonej. Z góry zaznaczam darowanie sobie jakich kolwiek opini na temat TEGO ,proszę o odpowiedzi TYLKO na temat.
Zamawiałem ostatnie kamikadze z kolekcjonera ale to jakiś speedzik :D
Chcę przetestować jakieś psychodeliczne pixy z dopa.
Osobiście zamawiałem ze snoopshop i kolekcjonera ale nie ma tam psychodelicznych tylko same wystrzały w strone procha. Natknołem się na takie pixy na upalacze.eu ale zamówienia od 250zł + te same produkty znalazłem na http://dopalacze.xxx/6 ale nie wiem co sądzić o tej stronie bo brak opini na necie.
Dzięki za pomoc:crazy:

Rafik

Well-known member
Buchów
0
Szukaj Research Chemicals w google

Szukaj psychodelicznych fenyloetyloamin z grupy 2C albo substancji z grupy x-NBOx, DOx. Jest też MDAI podobny w strukturze do MDMA ale ma inne działanie. TR-y znajdziesz na neurogroove i hypku. Nie kupuj jakiś mieszanek pod nazwami tajfun bo to drożej wychodzi i składu nie znasz.

edit: zapomniałem że z psychodelików są też tryptaminy. Najpopularniejsze to np. 4-HO-MET i 4-aco-DMT który samo w sobie jest aktywne i rozpada się do psylocyny zawartej w grzybach halucynogennych.

Phnom

#support
Weteran
Buchów
1,687
Odznaki
3
Podczepię się pod temat. Dało by rade zamówić jakiś hasz albo coś haszo podobne z neta? <joint>

Rafik

Well-known member
Buchów
0
Szukaj syntetycznych kanabinoidów. Typowej sativy wśród tych substancji nie znajdziesz ale większość z nich można porównać do indyjkowego upie****acza. Szukaj z grup AM, UR, JWH, CP, HU. Najmocniej mnie skarał AM2201 ale to była walka o przeżycie bo takie stężenie tego było że kumple dwoma buchami z lufy byli na maksa zjarani a ja zapomniałem i z przyzwyczajenia całą kacze nabiłem.

edit: dodam jeszcze że takie jaranie to dość tanio wychodzi. Z takiego AM2201 z 1g zrobi się 30g mocnej maczany a 1g czystego am2201 kosztuje ok 80-100zł.

E

Eszterebeszte

Guest
To nie forum o jakiś gównach i dla ćpunów i imbecyli, którzy faszerują się chemią... Ludzie się od tego przekręcają...

TYLKO NATURALNY HAJ !:D:spalony:

Rafik

Well-known member
Buchów
0
Wiedziałem że za chwile trafi się jakiś kretyn

A myślisz że roślina jak przeprowadza biosyntezę ?? Boskamoc się kumuluje razem z akompaniamentem wszechświata i na zasadzie promieni bioenergo zdrowotnych indukuje w kwiatach THC

Puknij się w głowę ćpunku znawco chemii

edit: a pozatym jak od tego ludzie się przekręcają jak to też są kanabinoidy ?? To znaczy że od MJ ludzie się też przekręcają. Tacy jak ty to w rządzie siedzą.

Ostatnia edycja:
E

Eszterebeszte

Guest
Wiedziałem że za chwile trafi się jakiś kretyn

A myślisz że roślina jak przeprowadza biosyntezę ?? Boskamoc się kumuluje razem z akompaniamentem wszechświata i na zasadzie promieni bioenergo zdrowotnych indukuje w kwiatach THC

Puknij się w głowę ćpunku znawco chemii

edit: a pozatym jak od tego ludzie się przekręcają jak to też są kanabinoidy ?? To znaczy że od MJ ludzie się też przekręcają. Tacy jak ty to w rządzie siedzą.

Sam wcześniej napisałeś, że te kanabinoidy są syntetyczne, wszystkie te pierdoły to je*ane dopalacze które tylko robią syf z mózgu i płuc, po 2 nie napisałem posta do Ciebie tylko do fana tabsów, o których pisałem a Ty szukasz kogoś z kim możesz porozmawiać chociażby na forum bo pewnie od "syntetycznych kanabinoidów" już nie potrafisz mówić przez co nie masz znajomych, nie będę się więcej zniżał do Twojego poziomu więc nie musisz się więcej produkować bo ani ja ani nikt inny nie będzie tego czytał, wrzuć tabsa i z fartem.

Rafik

Well-known member
Buchów
0
To skoro twierdzisz że są bardziej toksyczne to udowodnij to naukowymi badaniami, podaj link a nie pie****enie typu natura i chemia bo pomiędzy tymi dwoma słowami nie ma granicy i THC też da się otrzymywać syntetycznie i inne kanna. Albert Hofman gdy w Ameryce Południowej dał szamance syntetyczną psylocybine to ona sama powiedziała że to coś ma ducha grzyba. Ty też byś fazy nie odróżnił . Więc polecam edukacje a potem forum. Dla płuc są jeszcze mniej szkodliwe od MJ bo mniej palisz a dla mózgu to jest wszystko jedno bo to na te same receptory działa co MJ. Teraz rozumiesz swoją głupotę ??

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół