nasiona marihuany

Ptasia grypa - Dostane nasionka?

Wyszukiwarka Forumowa:

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
idź do sklepu wędkarskiego

R

Raz

Guest
albo do zoologicznego, u mnie są w takim większym pakiecie pisze na nich"konopie indyjskie" i są po 2,50pln

D

delete

Guest
idź do sklepu wędkarskiego
W wędkarskim? a co one będą tam robic? U mnie w wędkarskim raczej nie chodują ganji (ale kto wie...) : ]

W zoologicznym mówisz? u mnie jest sklep zoologiczny, ale mały, i to nie samo obsługowy, to nie wiem, jak zapytam "są nasiona konopi dla papug?" To babka pewnie spojży na mnie jak na downa xdd

adehade

Well-known member
Buchów
0
ja pracuje w sklepie zoologicznym i są nasiona konopi dla papug.
jak pójdziesz do wędkarskiego to też dostaniesz nasiona konopi. dodaje się je do zanęty.

Nie widze problemu w kupnie

Elo

D

delete

Guest
lubo napisał:
Raz napisał/a:
lubo napisał:
u mnie są w takim większym pakiecie pisze na nich"konopie indyjskie"
LOL, jasne

u mnie sa w pakietach po 4, 10 i 15 ;] zalezy jaki seedbank, czy "Pola uprawne zdzicha czy marjana" czy "Chodowla papug panny marji"

R

Raz

Guest
wrzuciłbym ci fotke takiego pakietu ale irde mi wcieło i nie mam jak tego przerzucić na pc

arch

Well-known member
Buchów
0
idz na targ znajdz jakiegos dziada co sprzedaje wqszelkeigo rozdzju przynety na ryby i popros o cos dobrego na karpie czyli konopie
oglnie takie dzidki sprzedja samosiejeke (sam kupilem i jestem za***scie zadowlony) i to w takich cenach ze w wedkarskimbys kupil za 15 zł to co u nich za 3 :thumleft:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół