akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

PUFF OSZUSCI ***ANI !!!!

Wyszukiwarka Forumowa:

Buddahh

Well-known member
Weteran
Buchów
1
mnie tez na puff.pl !!!!! wy***ali skur******************** ******************** ************* oni juz nieżyja !!!!!! dojade ich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 70zł w du*e !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZA************************* ale sie wkur********* szkoda ze szybciej tego nieprzeczytałem *************** kur***************** mać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
ziomuś napisał:
nie znasz mnie . ..ale gwarantuje ci ze przy spotkaniu w oko w oko bys sie nie smiał.... a do domu wracał bys z płaczem...leszczu

Tak ci się wydaje frajerzyno z podstawówki? Myślisz że taki kozaczek jesteś? Smieszny jesteś. Jak nauczysz się pisać po polsku to pogadamy...

ziomuś napisał:
NIE BRYLUJ !!

Chyba nie znasz znaczenia tego słowa imbecylu

ziomuś napisał:
pomijając tego co pozjadał wszystkie rozumy........

Jeśli uważasz kogoś mądrzejszego od siebie, za osobę która pozjadała wszystkie rozumy, to żal mi ciebie...

ziomuś napisał:
...popatrz w lustro...albo lepiej tego nie rób nie chce cie miec na sumieniu.

Z dupy te teksty masz. Nie znasz innych?

[ Dodano: 2006-05-10, 19:23 ]
mnie tez na puff.pl !!!!! wy***ali skur******************** ******************** ************* oni juz nieżyja !!!!!! dojade ich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 70zł w du*e !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZA************************* ale sie wkur********* szkoda ze szybciej tego nieprzeczytałem *************** kur***************** mać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NAstępny śmieszny typ. Pewnie to ziomuś założył sobie nowe konto na forum

Z

ziomuś

Guest
lubo, jestes załosny....

[ Dodano: 2006-05-10, 23:54 ]
pufinlahh, a tobie co od***ali ?? przysłali Ci paczke przynajmniej ??

[ Dodano: 2006-05-10, 23:55 ]
juz sie oswoiłem z myslą ze jestem w plecy ta 100 :pl:

Protektus

Well-known member
Buchów
0
Witam ziomuś widzisz :flower: źle zrobiłeś no i tyle nie ma co płakać nad rozlanym browarem :) nie pomyslałes widzisz jak ja zamawiałem i nie mogłem znaleźć to napisałem na forum :) co myślą o tym sklepie i po kłopocie. A teraz po co się unosisz jeżeli nikt nie jest ci winien tylko sam sobie jesteś winien tak samo ty pufinlahh. Teraz przynajmniej macie nauczke że najpierw sie dowiedzieć a potem coś zamawiać. Oczywiście pisze to spokojnie bez obrazy dla z rzadnej ze stron Pozdro for all. Spalcie batona pokoju i luz panowie. No i jeszcze raz POZDRO :D:D

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
ziomuś napisał:
lubo, jestes załosny....

Ty jesteś żałosny, bezmózgi kut*sie

ziomuś napisał:
juz sie oswoiłem z myslą ze jestem w plecy ta 100

Nie walczysz o kasę?

H

haszyszekk

Guest
ziomuś napisał:
juz sie oswoiłem z myslą ze jestem w plecy ta 100
ziomuś, ale z ciebie cienias ****** Jakbyś jaja miał to moze byś ruszył zad sprzed kompa i dojechał wałkarzy... ehh... albo jesteś głupi albo leniwy jak chole*a
Gdzies na forum widziałem już demaskowanie wałkarzy... imie,nazwisko,adres... czego chcieć więcej... :joker:
ziomuś napisał:
lubo, jestes załosny....
Jak chcesz sie oko w oko konfrontować to zapraszam.... ja reflektuje na takie spotkanie bo juz dawno nie miałem okazji przetrzepać pustej czachy. pzdr

Z

ziomuś

Guest
bogusik2, właczasz sie do rozmowy ?? hehe z Toba sie tu dogaduje jakos chyba ... a co z tymi adresami macie do nich adres ?? dajcie to sie poswiece ..skroje z kasy tej co zaplaciłem i za fatyge potrace jeszcze kilka złotych :D a z lubo pogawedke koncze bo mi sie juz nie hcce gadac z Toba (a raczej sie kucic o takie gówno) PEACE

H

haszyszekk

Guest
ziomuś napisał:
dogaduje jakos
Zależy w jakim temacie ;)
ziomuś napisał:
macie do nich adres
poszukaj, bo chyba na forum był gdzieś... Atomboy zamieszczał kilka adresów wałkarzy, więc moze ma i ten... pzdr

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
ziomuś napisał:
a z lubo pogawedke koncze bo mi sie juz nie hcce gadac z Toba (a raczej sie kucic o takie gów**)

Szacunek dla Ciebie ze napisałeś
ziomuś napisał:
z dużej litery

Z

ziomuś

Guest
wracajac do tematu oszusci dzis dostałem paczuszke od Puff zawiera ona 20 nasion jak ktos chce foto to na priva potzrebuje oka fachowca nie wiem co to z tego bedzie mam 2 odmiany nasiona róznia sie sa ciemnie i twarde stosunkowo duze wygladaja dosyc ładnie .... kto jest debesciak w temacie ?? ( wąski?? nieee) na priva pisac to dam foto :) pzdr :)

myskałem ze nic nie dostane :)

kwi jak sie dołacza załaczniki ?? nie umiem :/

Protektus

Well-known member
Buchów
0
No no wrzuć :) ja nie odebrałem od nich paczki :) zobaczymy co stracziłem hehehehe.pozdro

Z

ziomuś

Guest
Aparat mi sie cos roz***ał nie wiem czy mi sie uda ale sie postaram cos oprogramowanie mi sie ***ie i nie widzi zdjec :/ ale posprzedawałem kilka juz frajerom nasion :) za 10 zł 1 zwróci mi sie wszystkov :p

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
i tak to pewnie przemysłówka , ale przynajmniej zrobił byś coś dla społeczności forum i uprawiał te nasiona a potem powiedział to dobry staff , a nie że posprzedawałeś

Z

ziomuś

Guest
przynajmniej sie zwróciło :)

[ Dodano: 2006-05-18, 18:01 ]
ale kiełkuja :D
sprzedałem 8 po 10zł :D takze mi sie zwróciło :) (frajerom jak h*j chodz sam sie tez sfrajerzylem jak tam kupiłem niestey) eheheh reszte posadziłem i jak jest ?? dobrzeeeeeeeeee :p

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół