akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Pulp fiction (1994)

Wyszukiwarka Forumowa:
R

Rider

Guest
Heyah enjoy !

Chciał bym wam moji mili przedstawić pewną pozycje filmową ! PULP FICTION !

Film opowiada o jednym z wielu zyciowych dni kilku bohaterów. Dla wszystkich bohaterów filmu przedstawiony dzień jest najbardziej znaczącym dniem w ich w życiu (niestety nie dla wszystkich jest to dobry dzień). Historia ta opowiada o rozterkach dwuch płatnych egzekutorów długów, zrujnowanego boksera oraz parki przypadkowych rabusiów. Film jest pełen zaskakujacych zwrotów akcji i zabawnych gagów (oczywiście czytając zabawnych powinniście wyczuć w tekście troszkę ironi :) )

Podsumówujac, film ten jest mojim ulubionym filmem akcji ! Za***iste motywy, spontaniczność, ironia, żeżnia, ćpanie w tym motywy Ganji ! czego trzeba więcej na udane chwile przed ekranem ? wiem czego, wystarczy się do tego jeszcze zjarac, wczuć się w akcje i jest kapitalnie !

POLECAM !!!

An@lyzer

Well-known member
Buchów
0
hmm jak dla mnie troche przereklamowany dobry choc ciezko go nazwac kultowym.

wilk

Well-known member
Buchów
0
An@lyzer napisał:
hmm jak dla mnie troche przereklamowany...

Kur** to jest klasyk.

Ja również polecam.

PiS

gil

Well-known member
Buchów
2
Dobry film, czasami zastanawiałem sie czy aby mnie słuch w h... nie robi przez te teksty :smokee:

Polecam :jaraczz:

Butch

Active member
Buchów
0
Pamiętam jak z 15 lat temu poszedłem do kumpla na wagary z flaszką i zobaczyłem u niego na ścianie plakat Ms.Melanie Wallace i vhs na stole ... dobra impra i świetny film , zresztą do dziś mam go pod ręką .

stare to jak świat ale jeśli ktoś nie widział to nie ma na co czekać :joker:

Mr.Brown

Well-known member
Buchów
0
Uwielbiam buchy, a później Pulp fiction. Widziałem go setki razy (no dobra, parenaście :freak:) ale za każdym razem podoba mi się tak samo. Gra aktorów, extra texty, rozpie****ają mnie po prostu...
Myślę że można powiedzieć że to klasyk

Ks_Proboszcz

Well-known member
Weteran
Buchów
0
noo, pojechana jest ta kreskówka którą mały Butch ogląda w telewizji...
Podobal sie Pulp Fiction ? Obejrzyjcie sobie "Jackie Brown" oczywiscie po buchach :D

Lemmy

Well-known member
Buchów
0
"Pulp Fiction" to chyba najlepszy film Tarantino, chociaż ja całym sercem uwielbiam tego reżysera i widziałem chyba każdy jego film :D. Jedynie "4 pokoje" średnio mnie zachwycił, chociaż akcja z zakładem o zapalniczkę jest genialna. "Pulp Fiction" oglądam obie co jakiś czas i za każdym razem jest tak samo zachwycający. Te błyskotliwe teksty, genialna gra aktorów i oczywiście świetna muzyka sprawiły, że film ten trafił na szczyt listy moich ulubionych filmów. Polecam wszystkim:smokee:.

dystans

Well-known member
Weteran
Buchów
9
Pozycja którą poprostu trzeba znać <joint>

Lizard

Well-known member
Weteran
Buchów
1,296
Odznaki
2
eh....kocham ten film.prawde mowiac,widzialem go na prawde duza ilosc razy(40-50)i jeszcze mi sie nie znudzil.watpie zeby kiedykolwiek moglby mi sie znudzic.......barrrrrrdzo polecam!
10 na 10!!!

3072

...
Weteran
Buchów
11
hmm jak dla mnie troche przereklamowany dobry choc ciezko go nazwac kultowym.
Data posta: marzec 2006 czyli na dzień dzisiejszy 5 lat temu. Mógł być wówczas tak postrzegany :)

Jest to absolutnie najlepszy film ever. Widziałem go wielokrotnie i za każdym razem czerpię przyjemność oglądając. Często dostrzegam rzeczy któych wcześniej nie widziałem. Od tamtego czasu Quentin Tarantino jest moim reżyserem/scenarzystą numer 1. Praktycznie każda jego produkcja jest idealna. Z pominięciem filmu Hostel http://www.hostelfilm.com/ oraz Grindhouse Deathproof...

Dla mnie świadomym rozpoczęciem przygody z Quentinem byli Urodzeni Mordercy /Natural Born Killers/ czyli 1994r :)

Osobiście uważam (i sądzę, że większość się zgodzi) że nie ma to jak zajarać i obejrzeć film, gdzie w napisach widnieje nazwisko Tarantino...

.... i ta muzyka!!!

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół