• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Puls w głowie

Wyszukiwarka Forumowa:

Wódz Topów

Well-known member
Buchów
2
Witam wczoraj zdarzyła mi się taka oto sytuacja.

otóz pojechaliśmy z kumplem po pakiet smalenia po udanej transakcji powiedzieliśmy że pójdziemy smalić nad rzeczkę. Doszliśmy wyciągamy kacze palimy każdy po 1 wbicie i nic to to pah jedziemy drugą i dalej nic lecz po 10 min kopneła z siłą że ch**u siada i w pewnym momencie zaczoł się puls na głowie no jak to powiedzieć jak by ktoś narysował linie na głowie i tam zaczeły pulsować.

Nigdy mi się takie coś nie zdarzyło może wam to coś poradzicie ale myśle że to przez te smalenie.

za odpowiedzi Bóg zapłać

paprotka

Well-known member
Buchów
0
może ciśnienie Ci wskoczyło i tak poprostu to czułeś, miałem tak pare razy, wk***iające

Green Dragon

Wałkarz
Buchów
18
albo to byla dobra trawa i nie doceniliscie jej po pierwszym buchu i dojechala Was z opozniaczem albo Wasz dilla to frajer i dal wam jakies dopalacze <lol>

Wódz Topów

Well-known member
Buchów
2
albo to byla dobra trawa i nie doceniliscie jej po pierwszym buchu i dojechala Was z opozniaczem albo Wasz dilla to frajer i dal wam jakies dopalacze <lol>

hehe ten diler to kobieta to po pierwsze :D a znam ją już 10 lat i jeszcze nigdy mi gówna nie sprzedała akurat to jest spoko dilerka :D

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół