nasiona marihuany

Purple Maroc

Wyszukiwarka Forumowa:

Fryzjerinho

Well-known member
Buchów
0
Witam
Rozpoczynam fotorelację z uprawy outdoor odmiany Purple Maroc od Femaleseeds.Są to 3 krzaczki ,kiełkowane ok 20 maja , 10 cze poszły na spota.
Spot jest to pole na którym rosną chwasty oraz małe krzaki wikliny.Śłońce świeci na nie bezpośrednio od 10 rano do końca dnia.Dołki ok.10l ziemia ze sklepu+dolomit.
Nawozy:biohumus,florowit,plantonK,Ripen
Zdjęcia z 3 lipca,wkrótce dam nowe
Największy

2 biedaki

:spalony:

Ineedmj2

Well-known member
Buchów
0
Ładny pomidorek :D

Chodzisz na spota boso ? :D Uważaj Cejrowski bo Cie rozpoznają<lol2>

chill0oout

Well-known member
Buchów
0
piszesz ze duzo słonca macie a nogi blade :lol3: to pierwszy out?

Fryzjerinho

Well-known member
Buchów
0
xd

to mój 6. out w życiu,na zdjeciu w moim profilu passion#1 z 2004 r :bongo4: 250g suszu

Fryzjerinho

Well-known member
Buchów
0
up

zdjęcia robione 30 lipca ,tydzien temu przygialem 2 roslinki do ziemi a 1 przywiązałem do gałęzi.pachna intensywnie zapachem maroca:)
ten przywiązany do gałezi,ma ok 1m

2 wygięte,wysokość ok 50 cm ale łodyga idzie prawiepoziomo:)

żadnych oznak kwitnienia,póki co leje florovit

Klamca_88

Well-known member
Buchów
0
Mi juz wyszły preflowery, maroci o 3 tygodni starsze mam, ale to fotoperiod się liczy, więc pewnei neidługo też Ci przeskoczy. Z fartem.

chill0oout

Well-known member
Buchów
0
to mój 6. out w życiu,na zdjeciu w moim profilu passion#1 z 2004 r :bongo4: 250g suszu
z jednego? no to gratuluje chłopaku mi jak wyjdzie z jednego drzewa 50g to bede sie cieszył :smokee: (moj pierwszy out)

Fryzjerinho

Well-known member
Buchów
0
up

Zostały mi 2 rośliny.Kwitną od końca sierpnia.Jakiś czas temu jakiś gryzon przegryzł łodygę przy samej ziemi roślinki ,którą przywiazałem do gałęzi.Wyglądało to jaby bóbr sciął cienkie drzewko.Także zostały 2 przytrenowane sztuki.Leję PlantonK-podwójną dawkę z florovitem forte-pół dawki.Zdjęcia z 20 września
Oba naraz,wyglądają jak 1 krzak,wys. ok 1m

Parę fotek z bliska

---------- Aktualizacja posta 25-09-2012 16:29 ---------- Czas poprzedniego posta 24-09-2012 19:21 ----------

Jeśli ktoś ma jakieś pytania ,sugestie ,komentarze to zapraszam:):spalony:

Buchów
0
chociaz moje pm sa chyba takie same stwierdzam ze pozne lst ma gowno do tego geny przycwelone z female seeds pewnie ? moj mataro z wlasnej produkcji ma ponad 2 metry juz a mialy fim i lst robione razem ... kolosierpnia chyba dopiero bo czasu niemialem;P pragne jeszcze zaznaczyc ze pod femki dawalem po 80L naroslineziemi a na mataro i vietnama (2m) i jeszcze jakas nie wysoka sativka sa w jednym 80 L dole ;P

Fryzjerinho

Well-known member
Buchów
0
:)

LST bylo robione na poczatku wegu wiec opóźnienie w kwitnieniu nie ma z tym związku.Jak kolega wyżej wspomniał mogą i chyba są to złe geny bo PM kwitnal niektorym ludziom juz pod koniec lipca a mi miesiąc później.Czyli femaleseeds drugi raz mi podpadło.Mam jednak nadzieje ze roślinki dojdą do stanu mniej wiecej dojrzałego,zeszłoroczny passion zaczął flo tak jak tegoroczny PM i doszedł koło 20.paźdz grubymi i mocnymi topami.:jaraczz:
Co do wysokości łodyga ma ok 170 cm ale jest położona więc mogą sie wydawać niskie ale taki był plan zeby malenstw nie było widac z nieopodal przebiegajacej drogi polnej.Odgałęzienia sa mega długie i rozkrzaczone,najdluższa gałąź ma ok 120 cm a kilka ok 1m
Przebieg łodyg wygląda mniej więcej tak

myślę ze gdyby nie lst miałyby spokojnie 150-170 cm wysokości

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół