nasiona marihuany

purple power-czy dobrze miesza?

Wyszukiwarka Forumowa:

grapefruit

Member
Buchów
0
czy ktos ja uprawial pod naszym sloncem,warto na nia wydac sosik?
no pare slow prosze -czy dojdzie i czy bedzie klepało?

sd

Well-known member
Buchów
20
nikt jeszcze pewnie nie uprawial ja sie przymierzam do pp i prawdopodobnie dochodzi 3-4 tygodnie wczesniej niż NewPurplePower z nirvany.

pp.jpg

M

mario

Guest
ja w tym roku wysadzam PP chyba, ciekawi mnie tylko czy to pure sativa czy jakis mix, wiecie cos na ten temat, wybieram odmiany pod wzgledem mocy wiec jakies info na ten temat tez by sie przydalo, szkoda ze nikt tego jeszcze nie testowal ale coz, ktos musi byc pierwszy :tongue:

sd

Well-known member
Buchów
20
Linia: --
Genotyp: --
Indoor: 50 - 55 dni
Stabilnosć: 40%
Outdoor: od 1 pażdziernika do 15 pażdziernika
Nasiona: Feminizowane[wszystkie żeńskie
Sprzedawane w paczkach: po 4 sztuki lub 10 sztuk
Poziom THC: Średni
Wielkość zbioru: Średni
Zapach: --
Poziom zapachu: --
Smak: kwaskowaty
Poziom smaku: --
Ogólna ocena: --
i jeszce fotki femaleseeds
pp3.jpg

Purple.jpg

grapefruit

Member
Buchów
0
no to panowie wyglada ze w tym roku bedziemy bogatsi o nowe doswiadczenie,ba ja ja juz zamowilem...w miare uplywu czasu bede relacjonowal moj oucik

Byczek

Well-known member
Buchów
0
"Purpurowe kwiaty, przepiekna woń, mnostwo thc, szybko kwitnaca. Jest to najlepsza odmaina pod slońcem. Nie nadaje sie do hodowli indoor. To jest bardzo unikalna roslina rosnie jak typowa indica ale kiedy sie ja pali dziala jak sativa."

Troche szkoda że nie jest to indica w działaniu :(

Wzięte ze strony chwast.com, więc nie wiem ile w tym prawdy...

ANONIM :)

Well-known member
Buchów
0
co do mocy to ma malo wspulnego z fazą wiec raczej sterzeniem procentowym thc lepiej sie nie kierowac. na hyperrealu tak pisało :)

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
A ja mówiłem to ku**a pare miesięcy temu. chÓj, nie, swoje dalej !

C

Canabis_16

Guest
Ja też to sieje w tym roku z tego co piszą to sie nada na nasze polskie powietrze. A czy to prawda to sie okarze na jesieni ale myśle że to dobre będzie........Pazdrawiam.

MAJTOHA

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Piękne zdjecia ciekawe czy moje będą wyglądały równie ślicznie.

[ Dodano: 2006-03-23, 08:31 ]
Prosze was o wpisywanie informacji na temat taj odmiany.Zamówiłem ją ze względu na kolor i smak (chodzi o to że dilerski fiolet był zawsze kozak max.)Ale nie mam pojęcia o potencjale jaki posiada.

[ Dodano: 2006-03-23, 08:33 ]
Ta odmiana podczas uprawy pod naszym słoneczkiem.A tu czasu ubywa i trza sie powoli szykowac.

Y

yberion

Guest
Witam , to moj pierwszy post na tym forum i mam nadzieje ze nie ostatni :queen: Tez zamowilem ta odmiane na siew, majac nadzieje ze podola wyzwaniu polskiemu klimatowi. To moj pierwszy siew outdoor, wiec roznie moze byc. Pozdro

MAJTOHA

Well-known member
Weteran
Buchów
3
No ale musze przyznac że mam 3 rośliny z czterech bo jedno sionko było lekko napękniete i dwie nieżle sie rozwijają a trzecia jakaś skarłowaciała jest.Niewiem może to powód niskiej stabilności tej odmiany.Szczerze mówiąc to zaczynam żałowac inwestycji w tę odmiane(obym się mylił) :santa:

C

Canabis_16

Guest
kikijones, Mam podobną sytuacje do twojej........ tez mam 3 planty, bo 1 pestka byla peknieta i nie wykielkowala...... ale wręcz przeciwnie do ciebie jestem zadowolony z zakupu nasion tej odmiany...... jest bardzo prosta w uprawie... nie mam z nią zadnych problemów.. od pierwszych chwil zycia rosnie na spocie i przetrwala majowe deszcze wiatry i grad...... Najwieksza roslina, ktura byla tylko 1 raz fimowana ma ponad 2 metry wysokosci, czyli rosnie piękie;] 2 rosline poddalem fim i suprscoping, jak sie okazalo plant bardzo ladnie rosnie i nie ma zadnych problemów.......... 3 roslina tak jak u ciebie troche karowata.... jej nie poddawalem zadnemu treningowi, nawet jej nie fimowałem... ale teraz moge powiedziedz ze tego nie załuje gdyz zaczeła kwitnąć najszybciej n nich wszystkich i kwitnie józ 2 tydzień. zaczeła kwitnąć 10 lipca. A teraz najlepsze! podciełem kilka małych lisci z jejwiekszej PP, ktura jeszcze nie zakwitła jak sie okazało liscie te mają całkiem niezła moc! polecam odmiane tym kturzy uprawiają pierwszy raz. Peace

P

pit-pawel1

Guest
Mam pytanie , czy purple power to jest ta sama odmiana co purple haze ? bo nie jestem pewien co do tego ;]

jeżeli nie to mile widziane jakies fotki purple haze i chcę sie dowiedzieć czy uprawiał ją ktoś ;)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół