Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
witam mam purple power i jakis miesiac temu zakwitła w pokoju gdzie stała normalnie paki na górze teraz jest na oucie i rosnie pomału i jest purpurowa i rosnie co zna teraz zrobic czy wiecej swiatła jej nie zaszkodzi
wrecz przeciwnie skoro stala w pokoju (parapet czy box??) i zakwitla to na dworze w sloneczku (jesli bedzie pogoda) to powinna ladnie dojsc
rosnie pomalu bo to zmiana otoczenia ale nie ma sie co martwic
ja mialem meska rosline w boxie przez nieuwage no i szybko ja wyciagnelem i ta roslina co byla w boxie ma bardziej rozwiniete szczyty niz inna meska co stala na parapecie
Ja mam tak samo jak mi kwitla na parapecie wywalilem na out podrosla troche i znow zaczela nabierac pakow juz w lipcu chyba palonko bedzie ale krzak ma 60 cm to chyba nie wiele bedzie ale moze jeszcze urosnie.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.