akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Pytania do lekarza medycznej marihuany GreenDoctor.pl

Wyszukiwarka Forumowa:

TęczowyMiś

Well-known member
Weteran
Buchów
1,017
Odznaki
1
Witam, czy do recepty są dołączone jakieś zaświadczenia o leczeniu MM? W razie gdyby policja zapukała do dzwi? Jak to wygląda czy tylko jest recepta paragon i tyle?
Pozdro.

// Dzięki @Ż**l 👍

BetonowyDaniel

Edward A. Murphy
Buchów
7,636
Odznaki
11
Witam, czy do recepty są dołączone jakieś zaświadczenia o leczeniu MM? W razie gdyby policja zapukała do dzwi? Jak to wygląda czy tylko jest recepta paragon i tyle?
Pozdro.

// Dzięki @Ż**l 👍
bez powodu nie zapukają...

i nie zawsze jest zaświadczenie.
I nie zawsze - a nawet zazwyczaj - zaświadczenie uja daje i tak i tak jest latanie i wyjaśnianie.

TęczowyMiś

Well-known member
Weteran
Buchów
1,017
Odznaki
1
bez powodu nie zapukają...

i nie zawsze jest zaświadczenie.
I nie zawsze - a nawet zazwyczaj - zaświadczenie uja daje i tak i tak jest latanie i wyjaśnianie.
No czasem zapukają przez ludzi po***anych na przykład, którzy cie z zazdrości zagonią i czystej złośliwości, zależy kto ma jakich sąsiadów zazwyczaj zawsze znajdzie się jedna ku**a która będzie chciała zrobić ci na złość bo ma małego.
Stąd moje pytanie.
Drugie pytanie, gdzie idzie załatwić to najtaniej.

BetonowyDaniel

Edward A. Murphy
Buchów
7,636
Odznaki
11
Drugie pytanie, gdzie idzie załatwić to najtaniej.
najtaniej to swoje :p

Teraz w większości klinik i tak cena za wizytę itp jest podobna ale jakość suszu z apteki to kiepski żart. Ostatnio widziałem zdjęcia od typa co na opakowanie medyczniaka miał 3g miału/liści/łodyg xD

Nikt mi nie wmówi, że wygląd tu nie gra roli bo nie widziałem, żeby sprzedawali np pokruszone tabletki.

TęczowyMiś

Well-known member
Weteran
Buchów
1,017
Odznaki
1
najtaniej to swoje :p

Teraz w większości klinik i tak cena za wizytę itp jest podobna ale jakość suszu z apteki to kiepski żart. Ostatnio widziałem zdjęcia od typa co na opakowanie medyczniaka miał 3g miału/liści/łodyg xD

Nikt mi nie wmówi, że wygląd tu nie gra roli bo nie widziałem, żeby sprzedawali np pokruszone tabletki.
A no widziałem chyba gdzieś zdjęcie tego miału, fakt tragedia, ale może się trafi akurat dobrze a papier się przyda zawsze gdyby były jakieś problemy to napewno inaczej też na taką osobę patrzą. Tymbardziej że mam schorzenia udokumentowane. Widziałem też jakąś grupę gdzie są wyprzedaże bo data ważności się kończy. Także można kupić taniej gdzieś czytałem że nawet wychodziło 15zł/g. Trzeba byłoby się zagłębić w ten temat.. jak ktoś ma pojęcie to bardzo prosiłbym o priv lub wypowiedź w temacie. :)

Pozdro :tiphat:

DeOEM

4.618
Weteran
Buchów
3,226
Odznaki
3
Dadzą Ci każdą ilość recept. Nie ci to inni. Rynek jest zalany ofertami.

haczyk

Thc mi się chce.
Buchów
220
A jak jest ktoś kierowca zawodowym i odnawia badania co 5 lat (lekarskie i psychotesty) to tez w niczym nie przeszkadza? Dziękiz góry za odpowiedz i pozdrawiam.

GreenDoctor.pl

Well-known member
Klinika
Buchów
349
A jak jest ktoś kierowca zawodowym i odnawia badania co 5 lat (lekarskie i psychotesty) to tez w niczym nie przeszkadza? Dziękiz góry za odpowiedz i pozdrawiam.
Tutaj jest problem taki że w Polsce nie mamy dopuszczalnego stężenia THC we krwi - każda wykryta ilość, nawet najmniejsza, jest traktowana jako jazda pod wpływem substancji psychoaktywnej. A że THC potrafi utrzymywać się tygodniami daje nam to dużą lukę prawną

bigpappa

dont panic its organic
Buchów
442
Odznaki
2
a ze medyczna ma 20 % i 3,5 cbd
przecie to dupa jest
wystarczy do pychiarty isc
3 wyrok zrobilem i dalewj bede....

#

Obsługa forum
Administrator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
18,553
Odznaki
1

domoww12

Well-known member
Buchów
6
Cześć
Co jeżeli zrobię sobie z medycznika rso lub bho i złapie mnie z tym policja ?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół