- Buchów
- 1,017
- Odznaki
- 1

bez powodu nie zapukają...Witam, czy do recepty są dołączone jakieś zaświadczenia o leczeniu MM? W razie gdyby policja zapukała do dzwi? Jak to wygląda czy tylko jest recepta paragon i tyle?
Pozdro.
// Dzięki @Ż**l![]()
No czasem zapukają przez ludzi po***anych na przykład, którzy cie z zazdrości zagonią i czystej złośliwości, zależy kto ma jakich sąsiadów zazwyczaj zawsze znajdzie się jedna ku**a która będzie chciała zrobić ci na złość bo ma małego.bez powodu nie zapukają...
i nie zawsze jest zaświadczenie.
I nie zawsze - a nawet zazwyczaj - zaświadczenie uja daje i tak i tak jest latanie i wyjaśnianie.
najtaniej to swojeDrugie pytanie, gdzie idzie załatwić to najtaniej.
A no widziałem chyba gdzieś zdjęcie tego miału, fakt tragedia, ale może się trafi akurat dobrze a papier się przyda zawsze gdyby były jakieś problemy to napewno inaczej też na taką osobę patrzą. Tymbardziej że mam schorzenia udokumentowane. Widziałem też jakąś grupę gdzie są wyprzedaże bo data ważności się kończy. Także można kupić taniej gdzieś czytałem że nawet wychodziło 15zł/g. Trzeba byłoby się zagłębić w ten temat.. jak ktoś ma pojęcie to bardzo prosiłbym o priv lub wypowiedź w temacie.najtaniej to swoje
Teraz w większości klinik i tak cena za wizytę itp jest podobna ale jakość suszu z apteki to kiepski żart. Ostatnio widziałem zdjęcia od typa co na opakowanie medyczniaka miał 3g miału/liści/łodyg xD
Nikt mi nie wmówi, że wygląd tu nie gra roli bo nie widziałem, żeby sprzedawali np pokruszone tabletki.

Ja wystawiam zaświadczenie o leczeniu MM, ale nie jest one wymagane prawnie i nie jest niezbędne.Witam, czy do recepty są dołączone jakieś zaświadczenia o leczeniu MM? W razie gdyby policja zapukała do dzwi? Jak to wygląda czy tylko jest recepta paragon i tyle?
Pozdro.
// Dzięki @Ż**l![]()
Nie ukrywam, że podoba mi się taka odpowiedźDadzą Ci każdą ilość recept. Nie ci to inni. Rynek jest zalany ofertami.
Tutaj jest problem taki że w Polsce nie mamy dopuszczalnego stężenia THC we krwi - każda wykryta ilość, nawet najmniejsza, jest traktowana jako jazda pod wpływem substancji psychoaktywnej. A że THC potrafi utrzymywać się tygodniami daje nam to dużą lukę prawnąA jak jest ktoś kierowca zawodowym i odnawia badania co 5 lat (lekarskie i psychotesty) to tez w niczym nie przeszkadza? Dziękiz góry za odpowiedz i pozdrawiam.
No przyda sięwystarczy do pychiarty isc