HejKontynuacja wątku w którym starałem się odpowiadać na pytania i wątpliwości użytkowników na temat medycznej marihuany - jeśli macie jakieś pytania dotyczące wskazań/przeciwskazań do leczenia lub inne wątpliwości dotyczące medycznej marihuany postaram się podzielić swoją wiedzą i punktem widzenia osoby znajdującej się zwykle po drugiej stronie biurka/telefonu/kamerki internetowej
pierwotny wątek na https://forum.haszysz.com/threads/prowadzę-klinikę-konopną-ask-me-anything.129216/page-3
Aryzalera zawiera substancję czynną arypiprazol; poza nasileniem senności i problemów z koncentracją nie powinno być istotnych interakcji.Hej
Czy znasz jakieś istotne interakcje Marii z lekiem "Aryzalera" Syn (dorosły i autystyczny) to zażywa a zastanawiam się, czy zwykły joint by mu nie pomógł, gdy jest pobudzony?
Buch z Tobą![]()
Wygląda na objawy przedawkowania THC - zalecane dawkowanie na początku to 1 wdech za waporyzatora, zmieszane w stosunku 1:1 z CBD.Dzień dobry @GreenDoctor.pl , mam pytanie odnośnie skutków ubocznych po użyciu suszu.
Co może być powodem tego, ze na początku po inhalacji jest naprawdę dobrze, ale po upływie 30-40 min zaczynam czuć się bardzo ciężko. Czuje taki ciężar na klatce i co dziwne, w prawym boku w okolicy jelita/wątroby. Kolejnego dnia od rana czuje się taki mocno „wczorajszy, zmulony” a dodatkowo dalej towarzyszy mi uczycie ciężkości na klatce i w okolicy wątroby. Miałem kiedyś usuwany pęcherzyk żółciowy i czy to może mieć coś wspólnego?
Czy może być tez tak, ze dawka która przyjmuje jest za wysoka i poziom thc w suszu jest zbyt wysoki? Z tego co wiem, to obecny susz to indica około 20% thc.
Dziękuje za odpowiedź. Dokładnie tak też mi lekarz powiedział, żeby obniżyć jeszcze dawkę i teraz faktycznie 1 wdech i ewentualnie po 30 min jeszcze jeden. Będę testowałWygląda na objawy przedawkowania THC - zalecane dawkowanie na początku to 1 wdech za waporyzatora, zmieszane w stosunku 1:1 z CBD.
Też konopie nie każdemu pomagają, ale na początku zmniejszył bym dawkowanie.