@GreenDoctor.pl
Witam wszystkich. Mam pytanie, czy w moim przypadku mam predyspozycje do rozpoczęcia kuracji MM? Ogólnie krótko rzecz ujmując mam problemy z zasypianiem, w nocy potrafię przebudzić się nawet i 10 razy. Nie ważne ile śpie to i tak wiecznie wstaję zmęczona przez co jestem rozdrażniona. To jest jak domino: nie śpię, jestem wkurzona, mam słaby apetyt (fajnie byłoby w końcu nabrać trochę masy
). Towarzyszy mi do tego stres - oczywiście czasami tak jak każdy normalny człowiek mam powody żeby się stresować ale od jakiegoś czasu uczucie takiego niepokoju ciągle się przewija. Około 8 lat temu wylądowałam w szpitalu z nerwobólem klatki piersiowej - EKG, wszystko w normie. Potrzymali, nic nie wypisali i wypuścili. Jedynym zaleceniem lekarzy było się nie stresować
. Nie mam żadnej dokumentacji medycznej i nic nie działałam w tym kierunku. Ostatnimi czasy kilkukrotnie przewinął mi się temat MM. Myślicie, że dobrym pomysłem będzie umówić się na e-wizyte w celu uzyskania recepty na medyczną marihuanę? Chciałabym w końcu odpocząć i potocznie mówiąc wychillować