akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

pytania hodowcy

Wyszukiwarka Forumowa:

bejos

Well-known member
Buchów
0
dobra mam kilka pytań dotyczących hodowli:p i nie tylko

-da się lampy jakoś zasilić akumulatorem od samochodu albo czymś takim? nie mając dostępu do prądu? ponieważ chce hodować w piwnicy, mam tam starą lodówkę z której bym mógł zrobić boxa ale nie mam prądu;/..znaczy mam ale tylko światło-brak kontaktów
jeżeli się nie da to:
- jakie musi mieć wymiary minimum box? taki żeby gdzieś w pokoju skitrać, hodowanie na widoku odpada moja starsza skończyła jakąś szkołe rolniczą a potem studia biologiczne czy coś takiego więc zioło by bankowo poznała, a starzy do zioła stosunek mają jak giertych do dobra dzieci
- gdybym hodował w domu(mały box) jaka odmiana jest w miare mała, nie jest bardzo trudna w hodowli i ma coś THC?:p
edit bogusik2: na forum nie robimy biznesów. pzdr
Z góry THX liczę na szybką odp

Patron

Well-known member
Buchów
1
wszystkie odpowiedzi masz na forum co do tych lamp i akumulatoruw to sie nieda na mini boxa nadaje sie LR poszukaj troche i poczytaj

bejos

Well-known member
Buchów
0
przeczytalem wszystko co udalo mi sie znalesc mam jeszce pytanie
czy ta lampa http://www.allegro.pl/item122560620_hps_wls_400w_e40_pila.html
jest dobra? i czy nie ejst za mocna jak na 1 rosline? ile moze kosztowac zrobienie kontaktu w piwnicy? bo mam swiatlo ale kontaktu nie i czy takie pudlo np. z drewna nie podpali sie ani nic od takiej lampy?

H

haszyszekk

Guest
To jest sama żarówka. Będziesz potrzebował osprzętu.
Przeczytaj materiały dot. uprawy (a nie hodowli!) na haszysz.com a polowa Twoich pytań zniknie.
Box na 1 rośline np. 40*40*140 byłby świetny. Odmianka dobra to np. LR, NLxIce... ew. czeste NL.
Na forum nie sprzedajemy nasion ani nie robimy żadnych biznesów. pzdr

D

Di-O

Guest
bejos napisał:
ale nie mam prądu;/..znaczy mam ale tylko światło-brak kontaktów
jeżeli się nie da to:

swiatlo jest to i prad jest ;p dwa kabelki i gniazdko i mozesz zrobic prad w piwnicy ;p

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Di-O napisał:
swiatlo jest to i prad jest ;p dwa kabelki i gniazdko i mozesz zrobic prad w piwnicy ;p

Niema co kombinowac z jakimis kabelkami kupujesz w sklepie elektrycznym tak zwana zlodziejke wkrecasz i masz normalne dwa gniazdka na wtyczki i gwint na zarowke koszt niewielki 5 - 10 zl

Patron

Well-known member
Buchów
1
no tak ale jak sie swieci u niego w piwnicy to musi sie swiecic w całej razem z korytazami przynajmiej umnie tak jest

H

haszyszekk

Guest
Wystarcza podstawowe informacje na temat elektryczności... jak nie wiem to niech sie nie zabiera tylko poprisi kogoś... założenie gniazdka to nie przestępstwo... pzdr

Patron

Well-known member
Buchów
1
ale prad z piwnicy to juz jest a niech ktos go podierdzieli i ma przypał

1

1tathc

Guest
bejos, poczekaj do wiosny i na out zrób i nie będziesz mniał żadnych problemów

bejos

Well-known member
Buchów
0
@up fundusze obciete a cos palic trzeba a hajsu mam akurat na poczatek na jakiegos malego boxa btw. ktyo placi za prad z piwnicy?

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
rozklada sie na wszystkich mieszkancow klatki. Przynajmniej tak jest u mnie

Patron

Well-known member
Buchów
1
umnie tak samo to masz wliczone juz w dzierżawe

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
bejos napisał:
czy na 1 roslinke ona nie jest za mocna?
taka lampa na 1 rosline to marnotrawstwo pradu...
taka zarowka to dobra inwestycja?
inwestycja dobra... ale za wszystko razem (te wszystke bebechy) wyjdzeie Ci cos kolo 2 stow.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół