akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

pytania hodowcy

Wyszukiwarka Forumowa:

rusko

Well-known member
Buchów
0
na jedna roslinke wystarczy pare kompaktówek lub hps 100W!! OCB jest dobra odmiana kupiłem je od quakeminda lecz nie jestem wpełni zadowolony!! nie sa najwyrzszej klasy! jak posadzisz jednego krzaka to masz małe prawdopodobienstwo ze bedzie to kobietka!! najlepiej jak bys kupił na cannabis.fr.pl WW x BB femi!!

bejos

Well-known member
Buchów
0
rusko dzieki
nie sa najwyzszej jakosci to znaczy ze po ilu machach/szklach cos kopie? wyrosly duze i zdrowe czy karlowate i chore? moze sie orientujesz gdzie kupie taka lampe hps100w gotowa(tzn do podlaczenia) ewentualnie sam moge zrobic odblysniki a lampe chce gotowa bo mam niemile wspomnienia z elektrycznoscia;P
box z kartonu usztywnionego deseczkami sie nie spali?

co sadzicie o takim komplecie
OSRAM SON-E SUPER 4Y 100W(to wlasciwie jest hps? bo jakis inny ksztalt)
+
Osprzęt lamp sodowych o mocy 100W.

to wszystko ze stronki lampy.xt.pl

przypominam ze zamierzam hodowac 1 roslinke
czy 1 roslinka ejsli bede ja hodowal w piwnicy bedzie miala z taka lampą odpowiednią temperaturę?
czy zapach zioła będzie się nosił po całej piwnicy?
pozdro

rusko

Well-known member
Buchów
0
ja bym zrobił tak 1. kupił hps 100W w przystepnej cenie na allegro gdzies za 60zł
2. wydał juz te *****e 80zł na pestki femi zeby miec pewnosc 3. boxa zrobic z płyt wiórowych które mozna kupic za grosze a sa najlepsze na boxa i zakupic jeden wentylatorek!! a pózniej cieszyc sie za***istym :queen: pzdr

bejos

Well-known member
Buchów
0
na allegro nie ma teraz hps100 a wiec czytajcie mojego poprzedniego posta i pomóżcie:p
PS. wszystkim ktorzy cos wniesli do tematu naciskam odpowiedni przycisk:p "pomógł"

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
bejos napisał:
box z kartonu usztywnionego deseczkami sie nie spali?
jak dobrze wszytko rozplanujesz (zeby nic sie nie przegrzewalo itp) to nie.
czy 1 roslinka ejsli bede ja uprawiał w piwnicy bedzie miala z taka lampą odpowiednią temperaturę?
to zalezy od powierzchni boxa i wentylacji...
przypominam ze zamierzam uprawiał 1 roslinke
jak juz mowilem marnotrawstwo pradu...
zalatw sobie wiecej pestek
czy zapach zioła będzie się nosił po całej piwnicy?
zalezy jaka odmiana. Kazda MJ pie****i. Jednak aromaty te bardzo sie roznia, intensywnoscia i rodzajem :D Poczytaj na stronach co czym zajezdza :D

bejos

Well-known member
Buchów
0
shadow nie odp na wszystkie pytania ale i tak masz "pomógł"
Czy odmiana która zamierzam hodować( Orange California Bud )
jest dobra? w sensie czy zbiory duze i czy kopie cos
bede mial wiecej nasionek mam zamiar je kupic od queakemind
i czy HPS ktorego wytypowalem ejst dobry
co sadzicie o takim komplecie ?
OSRAM SON-E SUPER 4Y 100W(to wlasciwie jest hps? bo jakis inny ksztalt)
+
Osprzęt lamp sodowych o mocy 100W.

to wszystko ze stronki lampy.xt.pl

rusko

Well-known member
Buchów
0
to nie jest hps!! to jest hujowe!! a pestki radze ci kupic femi na cannabis!!!!!!!!!!

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
orange bud to bardzo dobra odmiana ;]

bejos

Well-known member
Buchów
0
rusko dzieki ze mi powiedziales ze to nie hps bo bym kupil:p kurde dziwna ta strona osprzet do hps jest a lamp nie ma -.-
heh wole sobie kupic od zioma z forum po raz moze dzieki hajsowi ode mnie dokona przelomowego odrkycia <lol> po 2 nie mam hajsu na drogie nasiona po 3 dla mnie liczy sie satysfakcje ze jaram cos co sam wyhodowalem nawet gdybym zasadzil przemyslowke:p
macie jakies stronki gdzie moge kupic lampe HPS 100w? bo osprzet wezme z lampy.xt.pl czy jak to tam
edit: problem nasion rozwiazany kupilem od quakeminda czekam na paczke, problem pradu rowniez akurat mi ocieplaja sufit piwnicy ziomki poprosilem ich to mi zamontuja gniazdko za free:p
boxa zrobie z lodówki...teraz tylko lampa prosze o linki ewentualnie ktos z forum moze ma lampe na sprzedaz? 100w lub 150w najlepienj z bebechami

Mr. Cannabiz

Banned
Buchów
0
Mam pytanie co zrobic jesli roslince groza ndmierne deszcze lub potworny upal? :queen: :jocolor: :pl:

rusko

Well-known member
Buchów
0
jak pada deszcz to nie podlewaj jakis czas a jak nie pada i jest upał to podlewaj częściej hehe :thumright:

rusko

Well-known member
Buchów
0
nie podlewaj po lisciach tylko na łodyge przy ziemi!! najlepiej jak sa upały podlewac rano albo wieczorem zeby roslince nic sie nie stało!! :queen:

Snake Eater

Active member
Buchów
0
Mr. Cannabiz napisał:
A liscie sie nie spala?

Spala, ale to topy są najbardziej piękne ;) Liście dodaje się raczej do potaw:) budyń polecam :queen:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół