nasiona marihuany

Pytania o pyłek

Wyszukiwarka Forumowa:

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
1.Ile czasu po zrzuceniu z faceta pyłek nadaje się do zapylania (termin ważności :D)?
2. Czy trzeba zapylać już dobrze rozwinięte kwiaty (powiedzmy mające miesiąc), czy takie trochę starsze od preflowerów też można zapylić, bo pozyskać nasiona?
3. Kiedy wiadomo, że fscet ma jaja gotowe do ruchania?

quakemind

Partner forum.haszysz.com
Weteran
Buchów
436
lubo napisał:
1.Ile czasu po zrzuceniu z faceta pyłek nadaje się do zapylania (termin ważności :D)?
Kilka dni, dobrze przechowywany powyzej 2 tygodni jest bezurzyteczny
lubo napisał:
2. Czy trzeba zapylać już dobrze rozwinięte kwiaty (powiedzmy mające miesiąc), czy takie trochę starsze od preflowerów też można zapylić, bo pozyskać nasiona?
nie nie musza byc dobrze rozwiniete, wiadomo lepiej jak sa dobrze rozwiniete ale zapylisz tez kwiaty ktora niedawno pokazaly swoja plec
lubo napisał:
3. Kiedy wiadomo, że fscet ma jaja gotowe do ruchania?
Wtedy kiedy z jego jaj ucieka pylek a one same sie otwieraja

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
quakemind napisał:
nie nie musza byc dobrze rozwiniete, wiadomo lepiej jak sa dobrze rozwiniete ale zapylisz tez kwiaty ktora niedawno pokazaly swoja plec

a co wtedy z resztą kwiatów, które dopiero się rozwiną? Też będą zapylone czy nie?

quakemind

Partner forum.haszysz.com
Weteran
Buchów
436
te ktore nie dostana pylku nie beda zapylone

zonkone

Member
Buchów
0
jezeli masz zamiar zapylac jedna lub kilka, to najlepiej idz do drugiego pokoju, pozamykaj okna i drzwii. Pylek jest baaardzo ale to baardzo delikatny i leciutki podmuch moze go rozsiac na caly dom i zapylic babke. Tak wiec uwazaj

A...Zet

Well-known member
Weteran
Buchów
35
można założyć coś jakby lejek z papieru( słonecznik tak się kiedyś kupoało), takątubkę na topka którego chcesz zapylić, i po strząśnięciu pyłku na kwiat warto jeszcze nakryć tą tubę np chusteczką, reszta kwiatów powinna zostać nietknięta :), pozdrawiam

Echo vol.2

Well-known member
Buchów
0
Woreczek foliowy nałożony na zapyloną gałązkę uchroni przed przeniesieniem się pyłku.

Echo vol.2

Well-known member
Buchów
0
jak chcesz dać upust emocjom to nie tutaj i nie w taki frajerski sposób.
Przekazuje swoją wiedzę i nie patrze kto ile czasu jest na forum tylko jaki ma problem.

D

delete

Guest
dobrze w takim razie idź odkop jeszcze w ch*j innych tematów sprzed paru lat i pomagaj ludziom (którzy zapewne już nigdy twoich rad nie przeczytają) pisząc durne posty, które nikomu się nie przydadzą. Woreczek foliowy to dobry przepis na pleśń tak przy okazji.

@down: tak jak mówiłem już na pewno koleś biegnie zakładać woreczek na swoją 6-letnią konopie :sunny:

Ostatnia edycja:

Echo vol.2

Well-known member
Buchów
0
Hejtuj gdzie indziej dzieciaku , czy ja mówię że ma zakisić roślinę w woreczku ?! Nie ma zakładać go aż do ścinki tylko na dzień . Najlepiej szukać wszystkiego co złe i wyśmiewać , dawać negatywy i pokazywać że jest się frajerem . Nie zniżam się do Twojego poziomu , dzięki za negatywa. Trzymaj się

Czagataj

Well-known member
Buchów
1
...Przepraszam z góry za dziwne odświeżenie... ale ciekawił mnie ten temat do momentu sporu... Możecie mnie teraz zeżreć ale według mnie udzielanie odpowiedzi po czasie może nie koniecznie pomoże Autorowi tematu ale są inni... ja odczytałem ten temat dzisiaj ...w całości nie zwracając uwagi na daty tylko treści postów... Dzięki za wiedzę i Pozdrawiam!

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół