• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

pytania-początkujący

Wyszukiwarka Forumowa:

Przemek68

Banned
Buchów
0
Poczatkujacy-prosze o pare rad

Posadzilem wykielkowane nasionko do doniczki podlewam i czekam az wyjdzie na powierzchnie. Do tego czasu mam ta doniczke trzymac na balkonie na sloncu ?? (jest goraca nic roslinie sie nie stanie ??)Prosze o pare rad jestem poczatkujacym

Sys

Well-known member
Buchów
1
Jak gleba jest ciepla lepiej bedzie rosla tylko czesciej podlewaj

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
1. Zanim cos napiszesz dokladnie to przemysl, a potem i tak tego nie pisz
2. CZYTAJ ku**a!! TO NIC NIE KOSZTUJE
3. Zrob sobie test iq i jak masz ponizej 100 to nie wchodz na to forum

borsuk2216

Well-known member
Buchów
0
Jasne ze niech stoi na sloncu nic sie jej nie stanie nie ma takich wielkich upalow przeciez

Przemek68

Banned
Buchów
0
a ty Shadow nie badz taki madry bo pisze w temcie "Poczatkujacy-prosze o pare rad" i nie naskakuj na mnie bo sam zaraz Ci zaczne wrzucac

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
a ty Shadow nie badz taki madry bo pisze w temcie "Poczatkujacy-prosze o pare rad"
no i ch*j ze w tak pisze? Czy to ze napiszesz kilka z***anych slow w temacie usprawiedliwia cie do robienia burdelu na forum? Przeciez te rady sa zawarte w wielu tematach na forum, wystarczy poszukac.
Przemek68 napisał:
nie naskakuj na mnie bo sam zaraz Ci zaczne wrzucac
LoL!
wrzucaj sobie ja i tak stram na ciebie, bo jestes zbyt malutki zeby mi dorownac.
Yebac ulomnych!

Protektus

Well-known member
Buchów
0
hehehe Shadow, zapuścił bulwers :) ale musze się z nim zgodzić najpierw użyj opcji szukaj lub poszukaj ręcznie w odpowiednich podkategoriach bo przecież są prosto i przystępnie przedstawione. Pozdro

O

oczko_ozw

Guest
siemka;)jestem amatorem i pomuzcie mi....jak wykielkuje mi nasionko to co mam dalej zrobic....;)jak posadzic i co dalej robic ale roslo zdrowe:D:D:D

Grower

Banned
Buchów
4
Może poczytasz? Chyba że jesteś takim kretynem że nie umiesz?!

Debilu wszystko masz na forum :pl:

S

Snajperov

Guest
Rollo napisał:
Mam boxa 40cm 80cm 178cm a raczej szafę hehe pomalowana na biało mogę drzwi otwierać co jakiś czas wiec z wentylacja nie powinno być problemu do tego mam jonizator powietrza (tylko czy on wciągnie cały zapach???)

Będzie to moja pierwsza uprawa w box wiec nie wiem ile roślin może wejść żeby się nie ściskały mam pestki Top44 White Ruino i Easy Bud jaka z tych odmian najmniej pachnie?
Następne pytanie dotyczy hps mianowicie co najlepiej zakupić chodzi mi o waty myślałem o 400 tylko czy jedna lampa czy dwie???

mam cos podobnego i jade na 2 swietlowkach co niby napisane jest ze 200w jak normalne jakos to idzie (troche wolno ale idzie)

Sound

Well-known member
Buchów
0
Snajperov napisał:
mam cos podobnego i jade na 2 swietlowkach co niby napisane jest ze 200w jak normalne jakos to idzie (troche wolno ale idzie)
na box o wymiarach 40 na 80 to 2 świetlówki to nie zamoło ?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół