• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Pytanie: Blubeery nawóz cd...

Wyszukiwarka Forumowa:

Gressil

New member
Buchów
0
Witam wszystkich
No więc mam na oucie posadzana Blueberrke w automacie :) , ma ona ~40 dni i dotychczas byla podlewana biochumusem i tak się zastanawiam czy juz nie czas na plantona k ?
zapodaje zdjecia i prosze o podpowiedz.
pozdrawiam

dany1

Well-known member
Buchów
0
Jak najbardziej zacznij lać plantona.

Ciapovski

Well-known member
Buchów
0
tylko uważaj blueberry lubi być wybredną suką jeśli chodzi o jedzenie :)

Ineedmj2

Well-known member
Buchów
0
Planton k się leje jak tylko pojawią się włoski tak jak kolega wyżej powiedział uważaj z nawożeniem bb jest bardzo wrażliwa

Troszkę mała jest coś ci robi na niej cień z tego co urywaj te gałęzie czy co to jest lepiej Ci topki napuchną im więcej światła tym lepiej

Gressil

New member
Buchów
0
Czyli troszke sie spóźniłem z tym plantonem , ale zawsze lepiej później niż wcale.
tylko uważaj blueberry lubi być wybredną suką jeśli chodzi o jedzenie
Spoko spoko tak wgl to mam jeszcze niedaleko BiałegoRuska a on podobno nie jest wybredny ,tak czy inaczej Bb na pewno obejme specjanlą opieką :)

Troszkę mała jest coś ci robi na niej cień z tego co urywaj te gałęzie czy co to jest lepiej Ci topki napuchną im więcej światła tym lepiej
Niestety w czerwcu pogoda nie zachwycała a co do cienia to z nim jest tak ze po 12+ on paraktycznie znika ale może coś z tym zrobie.
ok dzieki za wszelkie podpowiedzi myśle ze temat do zamkniecia
Pozdrawiam.

Ineedmj2

Well-known member
Buchów
0
Dopiero po 12?:zombi: słoneczko już ładnie świeci o 5 rano wiec marnujesz pare godziny !! Koniecznie to pousuwaj

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół