T
thcvthc20
Guest
Witam, mam takie 2 proste i zarazem trudne pytania. Po pierwsze, czy dobrze rozumiem, że ilość thc w roślinie zwiększa się wraz z jej wiekiem? Tzn. to akurat jest proste, ale chodzi mi o to, że przykładowo kilkudniowy kiełek ma znikomą zawartość thc, potem kiedy już zaczyna kwitnąć ma go w sobie o wiele wiecej, ale czy ta ilość zwiększa się potem dalej czy nie i czy jest to suży przyrost? Pytam dlatego, że mam jakiegoś no-name'a z fotki z tematem no i po spaleniu 3 luf na dwóch z małej fajeczki wodnej z butelki po pepsi czułem coś jakbym wziął małego bucha z dobrego suszu i nie wiem czego się po tym spodziewać jak dojrzeje do końca (na razie włoski dopiero zaczynają brązowieć a i fragment rośliny który paliłem pochodził z bocznego dolnego odrostu więc nie oddaje dokładnie mocy np. głównego topa) drugie pytanie, czy jeśli wrzucę tabletkę witaminy C do słoika z ziołem to mogę być pewny, że nie spleśnieje albo chociaż zmniejszę to ryzyko? Czy taka tabletka nie zacznie sie rozpier.. i rozlewać? Sory, że rozwlekłem ale nie wiedziałem jak to wszystko zebrać do kupy, pozdrawiam