nasiona marihuany

pytanie co do wzrostu

Wyszukiwarka Forumowa:
S

st4nley

Guest
mam pmałe pytanie a więc:
Chciał bym zacząć hodować outdoor gndzię Pure Power Plant z gatunku SATIVA i dlatego chciał bym sie zapytać bardziej doswiadczonych hodowców do jakiej wysokości wyrośnie mi krzaczek z przycinaniem oraz bez przycinania oczywiscie w polskich warunkach;p

G

greenlife

Guest
nikt ci na to nie odpowie a nawet jezeli to bedzie to tyle warte co o sciane rozbic poniewaz zaduzo jest zmiennych aby bylo to mozliwe do stwierdzenia przykladowo
jakosc ziemi na miesjcowce wedlug mnie ma to pierwszorzedne znaczenie jest to wazniejsze nawet od naslonecznienia sam sie przekonalem o tym w ostatnich kilku sezonach druga sprawa wlasnie ilosc godzin swiatla slonecznego trzecia sprawa zasobnosc gleby w wode bo co po urodzajnej glebie jezeli bedzie susza no i ogolnie caly zezon czy bedzie mokry i zimny czy cieply wszystkie te czynnniki warunkuja wielkosc rosliny
dlatego jednym wyrosna planty ponad dwu metrowe a inni moga miec 60 cm-trowe rosliny nie ma tutaj regoly musisz sam nabyc doswiadczenia metoda prob i bledow napewno nie stanie sie to w przeciogu jednego sezony
pozdr.

sd

Well-known member
Buchów
20
Greenlife ma racje ale jeszcze dośc dóże znaczenie ma jak wcześnie roślina zostanie posadzona np. roślina posadzona 10 kwietna i przetrzymana w domu przez miesiąc dopuki na podwórku jest jeszce za zimno będzie owiele większa niż ta która zostanie posadzona 5 maja i tydzien przetrzymana w domu.

F

fajawodna

Guest
dobrze mowi dac mu skuna!!. Sam posadzilem White Widow moze wybor nie za dobry jak na outdoor ale pestki za darmo to..posadzilem w pokrzywach roslinka powinna miec od 130 - 160 cm a moja wyrosla mi na 190 z kawalkiem. Poprostu zalezy od ziemi , warunkow i od ciebie.

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Ta ciekawe jakie mocne ziolo ci wyszlo... na in jest zawsze mocniejsza ale mniej zbiorow a u ciebie na OUCIE to ch*j slaba moc i duzo stuffu slabiutkiego ;)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół