akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Pytanie do all...

Wyszukiwarka Forumowa:
Z

zielony pan

Guest
Wy sie nie boicie palić np. w kazdy dzien?? np stara powie na drugi dzien idizemy na badanaia krwi lub cos w tym stylu wiecie oco chodzi...

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Wątpię żeby ktoś z tego forum jarał dzień w dzień, większość ludzi tutaj to małolaty, na baty sami jeszcze nie zarabiają, a browniarzami nie są i nie będą wynosić z domu rzeczy, żeby kupić sztuke palenia. Ja sam palę raz na tydzień a jak jest gorzej to nawet raz na 2 tygodnie :( Na inne rzeczy bardziej potrzebna jest kaska czasem niż tylko zielsko. A co do testów to chyba rodzic nie walnie tak z bomby że "idziemy na testy" bez konkretnego powodu, najpierw muszą coś obczaić po waszym zachowaniu albo coć. Wtedy lepiej samemu przyznać się bez bicia niż robić sobie lipę i latać na testy. Albo odwlekać jak najdłużej bo pewnie starzy kupią test na mocz.

Joincik

Well-known member
Weteran
Buchów
0
ja pale 2-3 razy w tygodnu ale teraz już się raczej ograniczam bo zbieram na nowe nasionka

R

Rider

Guest
jak stara tylko powiedziala o testach to sie przyznalem ze jaram, i teraz jest calkowicie inna gadka, mowie ze palic bede i nie przestane, stara mowi ze masz jarac jak najrzadziej i mam za***isty kompromis.

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Codzienne palenie nie wymaga ogromnego zasobu gotówki. Starzy to wogóle niuans. Palę u siebie w pokoju, nikt się tym nie przejmuje ani nie zwraca uwagi.

Joincik

Well-known member
Weteran
Buchów
0
ja też pale w pokoju.zawsze jak uśmiechnięty wychodze z pokoju i biore pół lodówki to moi starzy dziwnie się na mnie patrzą bo wiedzą że jestem zjarany :D

Z

zielony pan

Guest
ALe mi oto chodzi czy tez nie boicie sie ze wam wykryja we krwi...bo ja sobie bym zajaral blanta ale sie boje ze nie dlugio pojde na badnaia krwi

Joincik

Well-known member
Weteran
Buchów
0
jeśli pójdziesz na zwykłe badania to nic nie wyryją chyba że będziesz miał dodatkowe badania na thc(bandnia na thc kosztują 200zł więc wątpie żeby twoi starzy wyrzucali tyle hajsu żeby cię sprawdzić)

Z

zielony pan

Guest
Tak ale ta sa badania sportowe i ja nie wiem czy na takich badaniach nei sprawdzja obecnosci THC (a thc zalicza sie chyba do dopingow).i nie weim cyz nie robia tego z free sam juz nie wiem co robic ... :/ Palic czy nie??? :lol:

Joincik

Well-known member
Weteran
Buchów
0
spytaj się kogoś innego bo z dopingami ja jestem zielony.najlepiej poprostu pal po teście

sd

Well-known member
Buchów
20
lubo napisał:
Wątpię żeby ktoś z tego forum jarał dzień w dzień,

Lubo ja pale dzien w dzien po pare razy zazwyczaj 2-3 ;]

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Inteligencja i wyobraźnia pomagają na wszystko.

sd

Well-known member
Buchów
20
hmm ważony gram kosztuje 6 euro czy to dózo ? za jedna godzina pracy ma się 6-8 euro

battleangel

Well-known member
Buchów
2
Ja pale dzień w dzień po kilka razy jeśli mam ziółko. Np. kupuje sobie palenia na 2 tyg. pale to codziennie po kilka razy nawet. Potem robie sobie tydzień przerwy a potem znowu kupuje palenia na 2 tyg. I tak w kółko...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół