akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Pytanie do znawców

Wyszukiwarka Forumowa:

an2a

Well-known member
Buchów
0

kuba13

Well-known member
Buchów
0
roślina sobie sama reguluje gdzie potrzebuje więcej swiatła, tak mi się wydaje

an2a

Well-known member
Buchów
0
obie to automaty moby dick dokładnie ale odbiegamy panowie od tematu bo pytaniem jest czy to jak układa liście o czymś świadczy poza tym ze idzie w stronę światła ?

an2a

Well-known member
Buchów
0
haha tak wiem ;). Wiem tez ze jak jest za mała wilgotność to brzegi liści zwijają sie do środka , jak maja za ciepło to końcówki wywijają sie w góre , jak za zimno robia sie fioletowe, jak sa szczęśliwe :jocolor: to sa skierowane ku górze , suche obwisanie z wietłymi łodygami a przelane opadnięte i zółkna no i brak poszczególnych składnikow lub nadmiar ale to chyba tez wiecie i nie musze sie az tak rozpisywać myślałem ze to czy sie rozkladaja albo "sciesniaja" nie wiem jak to nazwac ;p tez cos oznacza ale chyba tak porostu czasem maja :sunny: i nic z tego nie mozna wyczytac

Żul

Rzeczny
Buchów
23,251
haha tak wiem ;). Wiem tez ze jak jest za mała wilgotność to brzegi liści zwijają sie do środka , jak maja za ciepło to końcówki wywijają sie w góre , jak za zimno robia sie fioletowe, jak sa szczęśliwe :jocolor: to sa skierowane ku górze , suche obwisanie z wietłymi łodygami a przelane opadnięte i zółkna no i brak poszczególnych składnikow lub nadmiar ale to chyba tez wiecie i nie musze sie az tak rozpisywać myślałem ze to czy sie rozkladaja albo "sciesniaja" nie wiem jak to nazwac ;p tez cos oznacza ale chyba tak porostu czasem maja :sunny: i nic z tego nie mozna wyczytac

fioletowe to muszą być szczęśliwe i różnica temperatur ma być duża pod koniec kwitnienia :(

an2a

Well-known member
Buchów
0
No dokładnie około 10 do 15 stopni musi byc

an2a

Well-known member
Buchów
0
taka moja obserwacja co do układu tych liści podniosłem ph medium z 5,8 do 6,5 i sie rozcapierzyły :D ale nie dam głowy ze to od tego bo wilgotność tez mi skoczyła z ok 40% do 60%

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół