• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Pytanie o bezpieczenstwo

Wyszukiwarka Forumowa:

brotherhood

Active member
Buchów
0
Panowie, tak szczerze.

Ilu z Was wchodzi na # przez tora? Ilu z Was wchodzi przez normalną przeglądarkę, tylko w trybie bezpiecznym?

Nie mogę wrzucać for przez tor'a i tak sie zastanawiam czy inni tez nie moga czy maja w dupie tora...

D

delete

Guest
Ja mam to w dupie, do tej pory nie słyszałem o żadnym przypale związanym z forum więc wszystko jest ok. Serwer jest w Holandii tzn, że admin byłby idiotą gdyby udostępnił jakiekolwiek dane polskiej policji. Z tego co wiem nie jest idiotą i może im ewentualnie wysłać zdjęcie swojego chu*a.

D

delete

Guest
Ja mam to w dupie, do tej pory nie słyszałem o żadnym przypale związanym z forum więc wszystko jest ok. Serwer jest w Holandii tzn, że admin byłby idiotą gdyby udostępnił jakiekolwiek dane polskiej policji. Z tego co wiem nie jest idiotą i może im ewentualnie wysłać zdjęcie swojego chu*a.
Dobrze powiedziane.Ja tez nie obawialbym sie o jaki kolwiek przypal zwiazany z forum

WatchingTheSky

Well-known member
Buchów
0
Wchodzenie przez Tor'a byłoby upierdliwe, bo przynajmniej w moim wypadku znacznie obniża prędkość połączenia i wczytywanie się fotorelacji jest długie.
Ale mnie interesuje ten wasz "Tryb bezpieczny" w przeglądarkach? Jaki on bezpieczny, tylko nie zapisuje ciasteczek, historii, może nie ma też nic w pamięci cache, ale poza tym wszelkie dane IP o użytkowniku wysyła - czyż nie?

forumowa dziffka

Well-known member
Buchów
0
ja rownież wchodze normalnie przez przegladarke, mam cgrome i opere, krzystam naprzemiennie, be zadnego tora, przed wyłaczeniem kompa zawsze kasuje historie, cookies i wpisywane hasła. i jest wszystko gites

D

delete

Guest
Witam.Panowie a jak się ma to do Opery,z poziomu telefonu.Internet od Playa.Chodzi o bezpieczeństwo.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół