• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

pytanie o deszcz

Wyszukiwarka Forumowa:

aliG

Active member
Buchów
0
Yo,mam pewien problem otóż mam małe sadzonki w doniczkach i są one pod gołym niebem i chciałbym się zapytać czy jak będzie padało nawet przez całą noc to czy nic im się nie stanie?roślinki są tygodniowe, nie mam ich za bardzo gdzie kitrać i dlatego są na zewnątrz, proszę o pomoc<joint>

Wuja_Ben

Well-known member
Buchów
2
Jeżeli masz dziury w doniczkach to nie ma problemu woda przeleci
co najwyżej nie będziesz ich podlewał aż do lekkiego przesuszenia

Kwiatek_Ban

Well-known member
Buchów
0
Trzeba zasłonić przed deszczem. Wymywa on z podłoża składniki odżywcze i może połamać maleńkie rośliny.

Barak

Well-known member
Buchów
0
ja ci polecam kupić 2L butle, porobić w niej dziury i wbić w ziemie dookoła sadzonki , tak na wszelki wypadek<shiza>
< od wody im nic nie będzie, ale są ostatnio zawieruchy w polsce, nie wspomne o gradzie>

Jarecki

Well-known member
Weteran
Buchów
12
Trzeba zasłonić przed deszczem. Wymywa on z podłoża składniki odżywcze i może połamać maleńkie rośliny.

A no outdoor biegamy i przykrywamy rosliny folia termozgrzewalna.
Deszcz moze wymyc skladniki odzywcze czy zakwasic glebe ale to jest ku**a konopia a nie czrne oregano

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół