nasiona marihuany

Pytanie o doniczki

Wyszukiwarka Forumowa:
K

kemil

Guest
Witam
W poszukiwaniu doniczek natrafiłem na takie http://plastnet.pl/shopping/product_enlarge.php?id=103 i zastanawiam sie czy były by dobre a moze ktos miał styczność z nimi i jak sie sprawuja? cena jest przystepna a na hurtowniach cieżko jest dostac 15 litrową donice o średnicy max 30cm,niemówiąć juz o 20 litrowej.

Pozdrawiam

hempgru87

Member
Buchów
0
a moze by tak wiadra ??:) na budowe wpadasz ,bierzesz ile trzeba i juz :) :flower:

Pozdrawiam :jocolor:

kombajn

Well-known member
Buchów
0
a nie zardzewieje? po zatym ktos moze cie przyczaic, lepiej juz doniczki spod kwiatkow ludziom ktorzy maja je na klatkach schodowych ... :))

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
wole wiadra, tyle samo kosztują w OBi bodajże około 5zł są przynajmniej sztywne z dobrego plastiku i łatwiej jest umyć niżeli taki materiał parciany. Poza tym widziałem pojemniki kwadratowe o wiele wygodniejsze od okrągłych. Można też spróbować z pojemnikiem zbiorczym.. np jeśli ktoś uprawia tylko jedną odmianę na nasiona. Pojemnik kosztuje od 40 zł ale ma 150-240 L pojemności :sunny:

towarzyszhaszysz

Well-known member
Weteran
Buchów
0
fajne te donice, ale jakbym mial sadzic w donicach to bym zbankrutował :O

y00gass

Well-known member
Buchów
0
towarzyszhaszys napisał:
jakbym mial sadzic w donicach to bym zbankrutował :O
Cena brutto: 4.23 PLN/szt. za 16 litrową donice.standardowo 10 litrowa produkcyjną płace 2-2,50 więc cena chyba nie jest aż tak wygórowana!ale nie powiem...gadżecik fajny ;) a Ty bogusik inwestujesz w nie??pzdr!

alex71

Well-known member
Buchów
0
towarzyszhaszys napisał:
fajne te donice, ale jakbym mial sadzic w donicach to bym zbankrutował :O

nie są aż tak drogie ;]

emte403

Active member
Buchów
0
dobry sklep brałem z niego maja nie drogo ale jak brac to wiksze ilosci po przesyłka kurierska 15zł :tongue:

H

haszyszekk

Guest
No ja chyba wezme kilkadziesiat po 20/25l.. bede sadził część outa w pisaku białym, wiec będą idealne do wkopania w ziemie :D
Poźniej można stosunkowo łatwo przenieść itp.. pzdr

y00gass

Well-known member
Buchów
0
bogusik2 napisał:
Poźniej można stosunkowo łatwo przenieść itp.. pzdr
w sumie fakt..ale na indora trzeba by było nieco kombinować bo jeśli stosujemy ScrOG albo LST bo wtedy cza pomyśleć nad mocowaniami siatki do doniczki albo sznurków przy LST. :scratch: Z tym plastiki mają duży plus! :) Pozdro ;)

ice77

Well-known member
Buchów
0
Ja wkręcam do doniczki małe wkręty i jest wszystko ok

y00gass

Well-known member
Buchów
0
bo to w sumie najwygodniejszy sposób ale nad powyższymi było by trzeba nieco pokminić ;) peace!

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół