• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Pytanie o nazwy przedmiotow. (Growbox)

Wyszukiwarka Forumowa:

matimati123321

Well-known member
Buchów
0
1. Jak sie nazywa to do czego sie wkreca zarowke i jak to podlaczyc pod prad.
2. Gdzie to mozna kupic.
3. Gdzie i jak podlaczyc wiatraczki w Growboxie.
4. Co to jest wentylator mieszajacy?

Ty tak serio ? Z tymi pytaniami ?
...

:spalony:

Ostatnią edycję dokonał moderator:

Echo vol.2

Well-known member
Buchów
0
1. Jak sie nazywa to do czego sie wkreca zarowke i jak to podlaczyc pod prad.
2. Gdzie to mozna kupic.
3. Gdzie i jak podlaczyc wiatraczki w Growboxie.
4. Co to jest wentylator mieszajacy?

:spalony:

A czytać w szkole nie uczyli ?
1. To oprawka
2. Kupisz w każdym elektrycznym czy budowlanym typu brico ,castorama
3.wpisz w naprawdę skomplikowaną wyszukiwarkę na forum "schemat podłączenia wiatraków"
4.również odsyłam do wyszukiwarki

matimati123321

Well-known member
Buchów
0
aha, dzieki za fatyge O_x, przynajmniej odpowiedziales na 2 pytania. Dzieki.<sex>

---------- Post added at 13:50 ---------- Previous post was at 13:49 ----------

PS. nie musiales pisac tego zdania na poczatku. :) ale skoro takie dopiski sprawiaja Ci przyjemnosc to... idz zajaraj :):spalony:

oleander

Well-known member
Buchów
0
1 oprawka .kabel dwuzylowy wtyczka i kostka jesli podlaczasz wiecej(sa proste schematy na forum )2 elektryczny 3 Plus do plusa minus do minusa i do zasilacza , wciagajacy na dole bocznej scianki wyciagajacy na suficie mieszajacy nad lampa. miesza powietrze , zbija temperature, Wszystko na forum i na wiki a jednak lepiej chlew robic niz poczytac . (o oprawke pytales i pytasz jeszcze raz a dostales odpowiedz.)Myslisz ze po jakiego hu*a ktos sie napracowal dajac schematy na wiki itp zebys debilne pytania zadawal leniu patentowany . Pozdro i do lektury

PSH

Well-known member
Buchów
0
w innych tematach robisz siebie jakiegos znawce, podpowiadasz ludziom pie****y, polecasz im jakies azotany...

a nie wiesz co to jest oprawka i wiatrak mieszajacy

koniec swiata

matimati123321

Well-known member
Buchów
0
Jesli nie masz nic ciekawego do powiedzenia to juz SPIE****AJ, hejtujecie mnie bo napisalem zle jedna odpowiedz. :zombi: Za***isci z was rasta, Tutaj nawet nie widac ze kiedy kolwiek jaraliscie sensi. Probowalem pomoc, ale to sie ku**a nie liczy, trza hejtowac.

Bless bracie.

---------- Post added at 17:10 ---------- Previous post was at 17:09 ----------

PS. azotan jest zawarty ku**a w glebie.

---------- Post added at 17:11 ---------- Previous post was at 17:10 ----------

A pozatym czy ja napisalem ze nie wiem co to oprawka? Napisalem ze nie wiem jak sie to nazywa. I serdeczny gibon dla tych co pomogli mi odswiezyc pamiec :):jaraczz:

---------- Post added at 17:17 ---------- Previous post was at 17:11 ----------

Nie jestem tu poto aby sie klucic :) PS. klikaj szybciej "zglos urzytkownika ". Powodzenia w dalszych uprawch.

oleander

Well-known member
Buchów
0
Nie stresuj sie ziomek fajnie ze chcesz pomagac ale staraj sie upewnic ze to co mowisz jest zgodne z prawda , kazdy ma sie prawo mylic to ludzka rzecz. Mnie troche wkurzylo ze odeslales wilczyducha do lektury zeby mu uswiadomic ze niby dobrze mowisz a sam nie poswiecisz chwili zeby zobaczyc czy nie ma odpowiedzi na twoje pytania ot tyle taka mala uwaga odemnie i nie bierz tak krytyki do siebie ,czytaj , zdobywaj doswiadzczenie i pomagaj a nikt nie bedzie mial pretensji . Pozdro

matimati123321

Well-known member
Buchów
0
Dzieki, Blancior za wyrozumialosc :):smokee:

---------- Post added 24-08-2012 at 16:06 ---------- Previous post was 23-08-2012 at 18:48 ----------

Mam problem, na zadnym nawozie tutaj nie pisze jakie ma ph, na tylach widac tylko instrukcje obslugi, probuje tez znalesc cos jak biohomus i planton k ale na zadnym z tylu nie ma NPK, przewaznie w kazdym jest 5% nitrogen

---------- Post added at 16:07 ---------- Previous post was at 16:06 ----------

ale sie wyglupilem, przeciez nitrogen to na polski azot :O, a 5% zawartosci ( jak pisze na opakowaniu) tego wystarczy?

oleander

Well-known member
Buchów
0
Ale lacznie 5 %( masz w formie azotanowej ,amidowej)?. Jak wyglada zawartosc fosforu i potasu ?(pewnie ci chodzi czy byl by dobry na weg) . NPK musi byc podane(bedzie napisane np:.10-6-5). Pozdro

matimati123321

Well-known member
Buchów
0
Wlasnie tak nie pisze, jutro zapodam zdjecia jak wyglada tyl tych chinskich opakowan, a pomysl co do nawozu masz jaki wziasc?:spalony:

oleander

Well-known member
Buchów
0
Ja nie wiem bo nie mieszkam zagranica i nie orientuje sie jakie maja nawozy . Popros sprzedawce niech ci pokaze nawozy na kwitniecie i na weg i zapodaj jakie tam sa info na etykiecie to ci doradze. Pozdro

matimati123321

Well-known member
Buchów
0
bardziej mi chodzi czy wiesz jak wypatrzyc glebe z dobrym ph skoro tam nie pisze nic o ph tylko instrukcja obslugi O_x

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół