akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Pytanie o sklep ajzu.pl

Wyszukiwarka Forumowa:

R4VEN

#NocnaPaniGrower
Buchów
1,935
Odznaki
1
Witam!
Nie wiem czy odpowiedni dział, lepszego nie mogłam znaleźć.

Otóż przez długi czas wirtyna sklepu ajzu.pl była niedostępna. Z ciekawości zaglądam a tam przekierowanie na progrower.eu
Sklep wygląda inaczej, zero informacji o modernizacji. Czyżby strona przejęta? Nie wiem jak teraz wygląda u nich sprawa bezpieczeństwa..
Nie ma i nie było ich na renomowanych growshopach na forum, dlatego mam żółtą lampkę w głowie.

Jeśli ktokolwiek coś o nich wie, proszę o udzielenie się w temacie.

neurofan

Well-known grower
Buchów
3,919
Odznaki
4
Skoro zapala Ci się lampka dlaczego nie wejdziesz na rekomendowane przez forum sklepy? Na nich zawsze zielona lampka sie swieci

R4VEN

#NocnaPaniGrower
Buchów
1,935
Odznaki
1
Skoro zapala Ci się lampka dlaczego nie wejdziesz na rekomendowane przez forum sklepy? Na nich zawsze zielona lampka sie swieci

Kiedyś tam sporo zamawiałam bo mieli atrakcyjne ceny i obyło się bez żadnego przypału. Chciałam tylko informacji czy ktoś wie cokolwiek na ich temat, ale tak jak mówisz - chyba przejdę na sklepy rekomendowane.

//PS.
Growshopów takich jak growshopjamaica (jeśli "reklama" jest niezgodna z regulaminem forum proszę wyciąć nazwę sklepu) też nie ma w renomowanych, a nigdy z nimi problemów nie miałam. Odnoszę wrażenie, że reklamowane na forum sklepy są droższe - może i bezpieczne/bezpieczniejsze, ale jednak sporą marżę mają.

Ostatnia edycja:

BetonowyDaniel

Nie wiem. Nie umiem. Nie znam się.
Buchów
5,089
Odznaki
11
Odnoszę wrażenie, że reklamowane na forum sklepy są droższe - może i bezpieczne/bezpieczniejsze, ale jednak sporą marżę mają.
oświetlenie np bardziej się opłaca zamówić u producenta - sprawdzone na mars hydro i spiderfarmer.

Kwestia czego szukasz tak na prawdę :)

JimmyCzuuu

Respekt czuje przed naturą
Buchów
4,072
Witam!
Nie wiem czy odpowiedni dział, lepszego nie mogłam znaleźć.

Otóż przez długi czas wirtyna sklepu ajzu.pl była niedostępna. Z ciekawości zaglądam a tam przekierowanie na progrower.eu
Sklep wygląda inaczej, zero informacji o modernizacji. Czyżby strona przejęta? Nie wiem jak teraz wygląda u nich sprawa bezpieczeństwa..
Nie ma i nie było ich na renomowanych growshopach na forum, dlatego mam żółtą lampkę w głowie.

Jeśli ktokolwiek coś o nich wie, proszę o udzielenie się w temacie.
Progrower.eu to jest sklep brata właściciela ajzu tak ze moze połączyli siły

Vargtimmen

Member
Buchów
5
zagadka wygląda następująco:

ajzu.pl + progrower.eu = https://growshop.org

z mojego śledztwa tak wynika xD ale teraz nie można odbierać osobiście towaru, sprzedaż wyłącznie online.

wiem, że prowadzi to ziomek z Ajzu + jeszcze ktoś z polski bo były właściciel progrower siedzi w UK i pracuje jako programista i robi dla nich jako wsparcie technicznie/programista itd. ;) sprawdzone info. Także z dwóch sklepów powstał jeden, w sumie lepiej wygląda xd

Pozdro

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół