Pytanie o sklep ajzu.pl

Wyszukiwarka Forumowa:

R4VEN

Well-known member
Buchów
246
Odznaki
1
Witam!
Nie wiem czy odpowiedni dział, lepszego nie mogłam znaleźć.

Otóż przez długi czas wirtyna sklepu ajzu.pl była niedostępna. Z ciekawości zaglądam a tam przekierowanie na progrower.eu
Sklep wygląda inaczej, zero informacji o modernizacji. Czyżby strona przejęta? Nie wiem jak teraz wygląda u nich sprawa bezpieczeństwa..
Nie ma i nie było ich na renomowanych growshopach na forum, dlatego mam żółtą lampkę w głowie.

Jeśli ktokolwiek coś o nich wie, proszę o udzielenie się w temacie.

neurofan

Zioło Dziwki Lasery
Buchów
2,583
Odznaki
4
Skoro zapala Ci się lampka dlaczego nie wejdziesz na rekomendowane przez forum sklepy? Na nich zawsze zielona lampka sie swieci

R4VEN

Well-known member
Buchów
246
Odznaki
1
Skoro zapala Ci się lampka dlaczego nie wejdziesz na rekomendowane przez forum sklepy? Na nich zawsze zielona lampka sie swieci

Kiedyś tam sporo zamawiałam bo mieli atrakcyjne ceny i obyło się bez żadnego przypału. Chciałam tylko informacji czy ktoś wie cokolwiek na ich temat, ale tak jak mówisz - chyba przejdę na sklepy rekomendowane.

//PS.
Growshopów takich jak growshopjamaica (jeśli "reklama" jest niezgodna z regulaminem forum proszę wyciąć nazwę sklepu) też nie ma w renomowanych, a nigdy z nimi problemów nie miałam. Odnoszę wrażenie, że reklamowane na forum sklepy są droższe - może i bezpieczne/bezpieczniejsze, ale jednak sporą marżę mają.

Ostatnia edycja:

BetonowyDaniel

Well-known member
Buchów
513
Odznaki
2
Odnoszę wrażenie, że reklamowane na forum sklepy są droższe - może i bezpieczne/bezpieczniejsze, ale jednak sporą marżę mają.
oświetlenie np bardziej się opłaca zamówić u producenta - sprawdzone na mars hydro i spiderfarmer.

Kwestia czego szukasz tak na prawdę :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w Growbox.pl i Growseed.pl na wszystko!

Góra Dół