• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

pytanie o szafke...

Wyszukiwarka Forumowa:
D

delete

Guest
czy moglbym w takiej szafce o wysokosci 52 cm, dlugosci 48 cm i szerokosci 35 cm zrobic boxa na taka uprawe naprzyklad jak LR?? bo mam taki plan oprocz outdoorka jesli bym mogl to jakie oswietlenie musialo by byc na ta roslinke?? i czy moze moglbym w niej miescic z 2 roslinki??

P

piqsi

Guest
2 napewno odpadją, miałem u siebie nothern lighta w boxie 40cm szer, 25 głę, 65 wys
i w dodatku HPSa 150w :pl: , z wentylacją było ciężko ale poradziłem sobie :sunny:
Jak zaczniesz to napewno zrobisz. :thumright:

D

delete

Guest
to jaka najlepiej zarowe tam dac? HPS o jakiej mocy???? a i czy 2 wentylatorki moga byc na tej samej scianie?? bo ta szafeczka wchodzi w caly moj regal pokoikowy ale tyl ma z plyty zwyklej tej wiadomo jak w kazdych prawie to tam bedzie mozna powycinac

S

Sito

Guest
piqsi jakbys niewiedzial to jedna roslinka potzrebuje przynajmniej 30cmx30cm bo inaczej juz nieda rady

pajonk moglbys zrobic boxa ale na jedna roslinke i musialaby byc ona bardzo ostro trenowana mam na mysli: FIM,LST

[ Dodano: 2006-05-09, 20:02 ]
A i jeszcze jedno tu masz kalkulator oswietlenia http://hyperreal.info/~emes/lumens/
i radze ci zalatwic czysta Indice bo innej nie zmiescisz nawet trenujac do tak niskiego boxa...

[ Dodano: 2006-05-09, 20:04 ]
typowa indica jest TOP44 ( int/out )

P

piqsi

Guest
wszystko się da ;) przy odpowiedniej wysokości :bounce: Tylko po co się męczyć :thumleft:

S

Sito

Guest
trenowaie daje tez wieksze plony jakbys nie wiedzial bo kiedy sie przytnie(FIM) to roslina bardziej sie rozgalezia i nie rosnie w gore jak glupia. A jak sie stosuje LST to boczne topy sa bardziej rozwiniente czyli wiecej palonka

P

piqsi

Guest
a jeżeli połączysz LST i FIM to masz jeszcze większe plony :)

S

Sito

Guest
I mozna pwiedziec ze dzieki tym dwum metoda upieczesz dwie pieczenie na jednym ogniu bo i twoja roslina bedzie dosyc mala i bedzie wiecej jarania!! :bounce:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół