Pytanie rozwiązanie czy zostawić jak jest.

Wyszukiwarka Forumowa:

grymasek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Jak w temacie mam boxa 60x60x140 HPS250 2x wiatraki mieszające advance star jeden 12w drugi 4w + nawilżacz powietrza i wiatrak wyciągający o taki parametrach Moc: pierwszy bieg 28W, drugi bieg 38W. Przepustowość: pierwszy bieg 220m3/h, drugi bieg 280m2/h. Zasilanie: 230V, 50Hz. Przyłącze: 125mm [FONT=Open Sans, sans-serif]Wentlator kanałowy Ventilution.[/FONT]

[FONT=Open Sans, sans-serif]I mam taki oto problem że gdy odpalam boxa odpalam lampe i wyciągający na 2 biegu mam pozamykane kominy og góry jest rura + wyciągający z boku jest rura + nawilżacz z tyłu mała dziura na kable też zamknięta. I w momencie jak ten wyciągający idzie tak mi zasysa powietrze z boxa że aż go kurczy tzn ściany się zasysają do środka przez co lampa mieszaki itp się ściskają. Nie wiem jak inaczej to wytłumaczyć dałem tyczki bambusowe żeby trochę wypchały materiał po bokach jak zasysał do środka wszystko ,ale wk***ia mnie to wcześniej miałem mniejszy went nie było tego problemu. Jak to rozwiązać dać na mniejszy bieg? ale boję sie wtedy temperatury czy ch*j nie zamartwiać się? [/FONT]

sprobujmyy

Well-known member
Weteran
Buchów
33
Odznaki
1
moze po prostu sprawdz jak bd z temp przy pierwszym biegu :p bo skoro na drugim tak Ci powietrze zasysa, to pewnie cala mgielka z nawilzacza od kopa zostanie wyciagnieta z boxa :p

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w Growbox.pl i Growseed.pl na wszystko!

Góra Dół