nasiona marihuany

Pytanie....

Wyszukiwarka Forumowa:

zoyman

Well-known member
Buchów
0
Mam pytanie... W tym dziale napisałem zeby moze troche uniknac krytyki z mojej niewiedzy.. A wiec dochodzac do sedna:) Moja roslinka:) ma z 2tyg i kiedy przyjda przymrozki jesienią dam ją do mojego pokoyu niestety z oknem na północ wiec swiatla zbytnio nie bedzie... I chcialbym wiedziec kompletnie czy cos z niej bedzie :rendeer: :rendeer: :rendeer: ???

zoyman

Well-known member
Buchów
0
Nie wiem dokładnie ale najprawdopodobniej samosiejka.. inna na razie nie dysponuje...

S

sdfsdf

Guest
gdyby to byl LR to nie bylo by problemu.
roslina bedzie strasznie sie wyciagac i bedzie brzydka, a topy beda male. i tak moc samosiejki nie jest najlepsza ale jesli nie masz innych nasion to nic sie nie stalo.
w sumie jesli ona teraz jest na dworze to powinna ladnie wyrosnac do czasu przymrozkow. ale boje sie ze Ci to nie wyjdzie :p zanim przyjda przyprozki oswietlenie za oknem bedzie takie ze roslinka zacznie kwitnac (12/12) wiec watpie bys ja do domu doniusl nie zakwitnieta :) lepiej zostaw ja na dworze tak jak jest bo raczej nic z niej nie wyjdzie tak jak planujesz.... no chyba ze bedzoiesz ja sztucznie doswietlal by nie byla ona w foto 12/12 ale glownym problemem jest wlasnie swiatlo :/
napisz ile ta roslinka ma i jaka jest duza.
pzdr!

zoyman

Well-known member
Buchów
0
ma moze niecale 2 tyg i z 25 moze 30 cm...

S

sdfsdf

Guest
no to przyszykuj sie na to ze bedzie z niej maly plon... onna jeszcze nie zakwitla co nie? wiec licz sie z tym ze moze pokazac jajka :/
mam nadzieje ze bedzie dziewczybna i ze ja dobrze rozdziewiczysz :pr:
ale jak narazie moge Ci powiedziec ze jak zakwitnie to bedziesz musial czekac do okolo 3 miesiecy jeszcze :/ no ale cierpliwosc zawsze poplaca ;) niestety skoro plant jest taki mlody to bedzie z niego mniejszy plon wiec pozostaje zyczyc Ci powodzenia :pr:
Pzdr!

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół