• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Pytanko o korzonki!

Wyszukiwarka Forumowa:

twojaMama69

Active member
Buchów
0
Chciałem sie zapytać czy juz wykielkowana posadzona pestke do lipnej ziemi(tylko kompost),po tygodniu 0% wzrostu więc delikatnie wyciągnęli z kompostu i się okazało że korzeń jakby podgnil.i pytanie jest czy jeszcze roslinka coś odzyje?
Dziękuję...

Kfasek

Well-known member
Buchów
0
Chciałem sie zapytać czy juz wykielkowana posadzona pestke do lipnej ziemi(tylko kompost),po tygodniu 0% wzrostu więc delikatnie wyciągnęli z kompostu i się okazało że korzeń jakby podgnil.i pytanie jest czy jeszcze roslinka coś odzyje?
Dziękuję...

w początkowym stadium naprawde trzeba uważać bo jest mega mega delikatna sprawa. możesz sie przygotować na porażkę niestety ;/ a ziemia jest ok kompost jak najbardziej sam mam w komposcie i sie krzaczy hehe https://www.forum.haszysz.com/lr-2-x-santa-maria-af-t64546.html
:freak:

twojaMama69

Active member
Buchów
0
No ale ja wiem że to od lipnego kompostu:/może był zbyt tani!ciort jeden wie...

Kfasek

Well-known member
Buchów
0
niepotrzebnie rozgrzebywałeś to , ja wiem że korci ale trzeba poczekać spokojnie jak samo wyjdzie możliwe ze to miało za mokro i z gniło a kompost to kompost i gwarantuje ci ze możesz jeszcze raz posadzić w tej ziemi i wyrośnie dodaj troszkę dolomitu najważniejsze w tym wszystkim jest ph jak dla mnie to mógł byś posadzić w piasku.. :crazy:

---------- Aktualizacja posta 23:27 ---------- Czas poprzedniego posta 23:14 ----------

twojaMama69

Active member
Buchów
0
Spoko majster,juz jest ziemia od canny:)a roslinki można chyba wypitolic.może poczekam jeszcze że dwa dni i zobaczymy.

Kfasek

Well-known member
Buchów
0
^

jak by jakims cudem wzbiło sie w chmury to informuj pozdro :D

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół