• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

pytanko

• Autor wątku freedom smoker
  • Data rozpoczęcia
Wyszukiwarka Forumowa:
F

freedom smoker

Guest
Ludzie, czy to prawda że od marihuany się nie rośnie? Wiem że ona osłabia kości i niszczy wapń więc wydaję mi się że spowalnia gwałtownie proces rośnięcia ale wolę sie upewnić, bo wiecie mam 16 la ti jeszcze rosnę a nie jestem gigantem wśród przyjaciół więc musze to wiedzieć a do lekarza nie ójde i nie spytam się o to.

S

sdfsdf

Guest
hahaha :D:D nie slyszlalem tego wiec nie powiem Ci czy tak jest :D ale rozbawil mnie ten motyw :D po fajkach sie nie rosnie to wiem :p
co do ziolo to odkad zaczelem palic to rosne w dalszym ciagu wiec nie ma sie co przejmowac :) ja w przeciagu tego roku uroslem 5cm (znalazlem kartke z ktora mialem stwaic sie do lekarza na bilans a ze nie poszlem to kartke mam u siebie) i tam jest napisane 180cm a teraz mam 185 a pale fajki i to co trzeba :p nie przejmuje sie tym wcale a bakam duzo :p
lepiej napisz jak czesto bkasz albo jakie masz zamiary :)
Pozdro!

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Podobno MJ zatrzymuje wapń w kościach i zapobiega osteoporozie. Więc mylisz się z tym że nie urośniesz.

F

freedom smoker

Guest
aa ro dobrze bo pale 2-3 razy w tygodniu :geek: .... No to jutro idę się zjarac jak świnia hehehe Danke za odpowiedź

lee_knox

Well-known member
Weteran
Buchów
6
Ja jak dużo pale to bardzo szybko rosnie mi zarost :tongue: i włosy na klacie :jocolor:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół