• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Różne zmiany w różnych roślinach.

Wyszukiwarka Forumowa:

mazarek

Member
Buchów
0
Witam,
Mam 5 krzaków z czego 3 mają nieznane mi objawy, bardzo proszę o zdiagnozowanie braków rośliny.

1 krzak (pierwsze liście opadły i łodygi zwiotczały, a później zaczęły schnąć - przelanie?):

2 krzak (liście zwijają się do środka i jakby grubną objętościowo):

3 krzak(szybko żółkniejące liście):

Wszystkie roślinki:

Rośliny są na 7 dniu FLOWERINGU i możliwe, że dwie z nich to Jack Herer bo zapomniałem podpisać wszystkich pięciu, a podobno ta odmiana jest wrażliwa. Bardzo proszę o zdiagnozowanie i ocenienie wszystkich ponieważ nie jestem doświadczonym hodowcą.

D

delete

Guest
Bardzo proszę o zdiagnozowanie i ocenienie wszystkich ponieważ nie jestem doświadczonym hodowcą.

jako iż ja również nie jestem doświadczonym growerem diagnozowanie sobie odpuszczę, pewnie po prostu robisz coś nie tak!

a jeśli o ocene chodzi to myśle że te dwa krzaki ostatnie da sie ocalić ale ten pierwszy chyba zgona zaliczył chłopie.

ps. napisz może czym je lałeś i w jakiej ilości to pomoże ludziom w ocenie problemu. Farta życze!<coolpalacz>

wyjewilk

Member
Buchów
0
jaka masz temp i wilgo ??
niemam zabardo doswiadczenia ale to wyglkada jaby wlasnie w parniku siedzialy goraca i mokro te pierse a kolejne chyba cos z gleba ale to ju jakis znawca niech lepiej okresli pomiert wsio jak dobrze to niewiem

mazarek

Member
Buchów
0
temperatura - 26
wilgotność - 30/40

rośliny są na 10 dniu floweringu.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół