• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Radio Wolna Marihuana

Wyszukiwarka Forumowa:
R

Rider

Guest
Fazerskie Radyjko!! a to dla tego ze leci tam mua roznego rodzaju i tylko za***ista np: rap polski i czarny itd. reggea, ragga, jungle itd. trance techno house itd. :D cudo... cos poprostu dla karzdego :) elegancko

[ Dodano: 2005-08-24, 15:55 ]
aaa zapomial bym o adresie :mrgreen: ...

http://radio.hyperreal.info:6000

...milego wsuchiwania sie :wink:

R

Rider

Guest
aaa i jeszcze dla info... co jest wazne radio nie zawsze chodzi tzn. ma czasem przerwy miedzy audycjami

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
2
... :D ...no wlasnie

[ Dodano: 2005-08-24, 15:57 ]
...in the same time :lol:

R

Rider

Guest
...co do radia http://hype.pl/ to tez go czasem sucham... ale radio wolna maria jest moim zdaniem lepsze pod wzg. rodzaju muzyki i jej samej :)

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
2
..na hype leci wiecej elektronicznej, klubowej, na tym radiu wolna marichuana widze ze wiecej hh sie puszcza reaggea itd....dobra opcja ze widac jaki kawalek leci...jak czasem puszczaja sety na hype to nie widac...spodoba sie kawalek i potem nie widaomo jak do niego dotrzec :)

R

Rider

Guest
...a to info dla tych co niewiedzom jak zajenzwadowac :mrgreen:
...jezeli nasze glosniki lupia za pomocom winamp'a to wlanczamy go[winampa] stukamy na klawiatoze kombinacje kawiszy [ctrl + L] i wpisujemy tam adresik radyjka np: http://radio.hyperreal.info:6000 ...i chyba sobie dalej poradzicie? ...powodzenia
...hehe :D

[ Dodano: 2005-08-24, 16:14 ]
z tom muzom w R.W.M to na zmiane puszczaja inny rodzaj muzy np: 1h rapu, 1h elektroniki itd., i tak w kolko :)

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Kurde... teraz akurat nic nie ma... sprobuje za godzinke. A gadaja tam cos o gandzi cz tylko muzyka? Powinni dawac jakies poradniki hodowi itp. nowosci ze swiata newsy. Bo chyba nie tylko nazwa laczy je z gandzia?

R

Rider

Guest
Ja w radiu W.M. nie slyszalem jeszcze jakis nawijek... wyglada na to ze radio stwozono tylko do muzyki.
A jest jeszcze radio na www.kanaba.info tam moze cos nawijaja? mosze to sprawdzic...

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
W jakich godzinach gra te radio? Bo ja w koncu zakazdym razem jak chce posluchac tonie dziala :evil:

S

slash

Guest
To radio jest troche na siłe . Nie jest ani troche fajne ,jak czasem odpalam leci jakaś "kosmiczna" muzyka - to nie przenośnia . Wogole wszyscy je kochają bo jest hyperrealowskie,a nie patrzą na zawartośc .

R

Rider

Guest
nieprawda... ja sikam na pochodzenie radia ...od hypcia... dla mnie radio jest spoko bo lubie rozniasta muze... a w szczegulnosci kosmiczana :alien: ...tylko wk***ia mnie to ze radio gra w tedy kiedy mu sie chce... i zrozum ze radio dopiero raczkuje :wink:

vokus

Well-known member
Buchów
0
dopiero poszukują tego....jak to się mówi....redaktora :D ale mają z tym problemy bo już tak szukają od września albo jeszcze wcześniej

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół